P
Pszczółka27
Gość
Ja już straciłam nadzieję. Jak pocieram szyjkę papierem to po wyciagnięciu są na nim czerwone paseczki ze śluzem, wiec @ zbliża sie do mnie:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lil maja no ja mysle ze nasza kolej teraz. Ja nawet kupilam testy ciazowe, a mowilam ze nie bede wyrzucac pieniedzy, przeciez i tak fasolki nie bedzie, ale skoro kupilam tzn ze gdzies podswiadomie musze miec nadzieje skoro kupilam...
sol wlasciwie te testy to kupilam tez dlatego ze jestem chora przewlekle i caly czas biore leki i sie boje ze przez te 2tyg do testowania zrobie krzywde fasolce tym. Wiec to prawda ze to nie szkodzi fasolce w tych 2 pierwszych tyg?????????????????????

Potem w sklepie była aniołem co się żadko zdarza, na dworze miała ubaw o śnieg
A na dodatek dzisiaj zadzwonił mój tata zapytać co Karoli kupić bo zwątpił z pomysłem jak zobaczył artylerię Karoli
Więc dostanie inną formę prezentu
Ale mój tata nienawidzi poczty polskiej a kurier ciut za drogi jak się chce potwierdzenie odbioru to pocztą wyśle - to go uspokoiłam że mamy znajomego listonosza na rejonie to jakby co on nam dostarczy
a tu przed chwilą zapukał z paczuszką do moich drzwi listonosz - kto? nasz znajomy bo jest na zastępstwie i przez najbliższe dwa tygodnie będzie
Więc wszystko ok
Nawet sobie pogadaliśmy chwilę bo to mąż M koleżanki z pracy
Karola je sama obiad a ja kombinuję jak zamontować ten czujnik ruchu co właśnie przyszedł dla Karoli do łazienki 

a dziś się dowiedziałam ze dwie koleżanki w pracy są w ciąży. A tam sprawdzałam, i już nie wiem co myśleć.
Idzie się i idzie...