nika32
Fanka BB :)
WIOLKA również słodkich snów:-)dziewczyny slodkich snow i buziaczki dla wszystkich i kazdej z koleji:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WIOLKA również słodkich snów:-)dziewczyny slodkich snow i buziaczki dla wszystkich i kazdej z koleji:-)
agnieszka ty nie pisz takich glupot ze zal czytac twoje posty. napewno kazda z nas mysli tak jak ja ze chetnie cie wysluchamy,wesprzemy a jesli to mozliwe to pomozemy. pamietaj ze wszystkie cie tu kochamy i ze bedzie dobrze
agnieszka ty nie pisz takich glupot ze zal czytac twoje posty. napewno kazda z nas mysli tak jak ja ze chetnie cie wysluchamy,wesprzemy a jesli to mozliwe to pomozemy. pamietaj ze wszystkie cie tu kochamy i ze bedzie dobrze
to nie o to chodzi kto prowadzi ciążę ale o podejście do pacjentanika w irlandii tez ciaze prowadzi lekarz rodzinny ( na papierze)a tak naprawde pielegniarka

SOL-dziekuje Ci w imieniu wlasnym i dziewczyn-mysle ze to nas wszystkie uspokoi bo wiadomo,ze wizyty w ciazy u stomatologa sa nieuniknione to zawsze po takiej informacji bedziemy spokojniejsze![]()
toś mnie zabiła 

;-)Ja słoneczko też lubiędzięki za informację:-),no to się już nie stresuję:-).a słoneczko bardzo lubię:-)
![]()

Trzymam kciuki ;-) Słońse wstaw sobie suwaczek do sygnaturybibinka - ja mam wizytę na jutro o 21
dziewczyny mam jakies dziwne uczucie,jest mi ciągle zimno,i pobolewa mnie raz na jakiś czas po lewej stronie tak jakby miał być to jajnik, a o piersiach to juz nie wspomne nie wiem czy to na okres który powinnam dostać w sobotę....tylko z kąd te plamienia których wcześniej nie miałam.... dosłownie szok jestem ciekawa co mi gin powie ;/ mam nadzieje że to nic złego.
a najlepsze jest to że ide jutro z bratową ona ma podobną stytuacje też ma plamienia tylko że bardzo czesto ledwo @ jej sie skonczy i juz plami i to z małymi przerwami przez cały cykl. ma jedną córeczkę 3,5 lat starają sie od roku i nic jest załamana,patrzymy sie na siebie i śmiejemy która pierwsza załapie![]()

To może się razem zbierzemy kobitki i jakoś zawołamy słoneczko żeby wreszcie wiosna przyszła? Niedługo pierwszy dzień wiosny i każda ma utopić Marzannę
M w pracy na nocce :-( A ja się zaraz rozchoruję bo z głupoty najadłam się Lay's zamiast kolacji i teraz mnie brzuch boli
A na dokładkę podjadam wiśnie w likierze i czekoladzie :-) Oj będę chorować w nocy 
Każdy nurtujący temat będzie poruszony i wszytko będzie przejrzyście w jednym miejscu 

?zanim obudzę Alę do przedszkola(ok 7.30)postanowiłam trochę papiurów do pracy popisać,no i oczywiście od razu na BB zajrzałam,he he
:-)
:-),będzie dobrze,zobaczysz.a smęcić możesz ile chcesz i nie ma za co przepraszać
,mam nadzieję,że choróbsko Ci odpuściło

,zawsze coś
Nie no leży i kwiczy i jakoś nie chciała wczoraj wstać. Może dzisiaj po alergologu coś zdziałam bo teraz muszę Karolę nakarmić, siebie, zrobić śniadanie małżowi jak wróci, wykąpać się, wyszykować do lekarza i iść. Więc jak wrócę to siądę do pracy - chwilowo jeszcze ziewam bo mnie Karola obudziła. Cwaniara się wyspała i teraz Dobranocny Ogród ogląda
A dziękować - Ranigast w domu mam nie pochorowałam się

:-):-) cześć moje panie , chyba umrę z żalu , ten remont nie wyszedł mi na dobre ... poroniłam ,,,, szok ...............................................,