reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL-dziekuje Ci w imieniu wlasnym i dziewczyn-mysle ze to nas wszystkie uspokoi bo wiadomo,ze wizyty w ciazy u stomatologa sa nieuniknione to zawsze po takiej informacji bedziemy spokojniejsze:tak::tak::-D
:confused: toś mnie zabiła :-D:-D:-D;-)

dzięki za informację:tak::-),no to się już nie stresuję:-).a słoneczko bardzo lubię:-):-D
Ja słoneczko też lubię :tak::-D

bibinka - ja mam wizytę na jutro o 21

dziewczyny mam jakies dziwne uczucie,jest mi ciągle zimno,i pobolewa mnie raz na jakiś czas po lewej stronie tak jakby miał być to jajnik, a o piersiach to juz nie wspomne nie wiem czy to na okres który powinnam dostać w sobotę....tylko z kąd te plamienia których wcześniej nie miałam.... dosłownie szok jestem ciekawa co mi gin powie ;/ mam nadzieje że to nic złego.
a najlepsze jest to że ide jutro z bratową ona ma podobną stytuacje też ma plamienia tylko że bardzo czesto ledwo @ jej sie skonczy i juz plami i to z małymi przerwami przez cały cykl. ma jedną córeczkę 3,5 lat starają sie od roku i nic jest załamana,patrzymy sie na siebie i śmiejemy która pierwsza załapie:)
Trzymam kciuki ;-) Słońse wstaw sobie suwaczek do sygnatury :) Skopiuj ten link co masz do suwaczka wejdź w ustawienia własnego profilu i masz tam zakładkę sygnatura i tam wklej suwaczek - nie będziesz musiała go za każdym razem wklejać :tak:

Mój mąż kiedyś powiedział że na BB to my czarownice nie kobiety :-D To może się razem zbierzemy kobitki i jakoś zawołamy słoneczko żeby wreszcie wiosna przyszła? Niedługo pierwszy dzień wiosny i każda ma utopić Marzannę :tak:

Nudzi mi się jak pieron, Karola śpi a ja się męczę ze stroną. Serwer odmawia chęci współpracy i mam go dość :wściekła/y: M w pracy na nocce :-( A ja się zaraz rozchoruję bo z głupoty najadłam się Lay's zamiast kolacji i teraz mnie brzuch boli :-p A na dokładkę podjadam wiśnie w likierze i czekoladzie :-) Oj będę chorować w nocy :-p

A jak tylko mi się uda uruchomić moją witrynkę to będziecie miały dostęp do wszystkich informacji odnośnie badań przed i w ciąży, leków, dolegliwości i innych pierdół :-p Każdy nurtujący temat będzie poruszony i wszytko będzie przejrzyście w jednym miejscu :tak:
Jak tylko wygram wojnę z postawionym właśnie serwerem :szok:

hej babeczki:-).ale jestem ranny ptaszek,co:-D?zanim obudzę Alę do przedszkola(ok 7.30)postanowiłam trochę papiurów do pracy popisać,no i oczywiście od razu na BB zajrzałam,he he:-D

Sol jak tam Twoja stronka???mam nadzieję,że jesnak się nie rozchorowałaś od tych słodkości na noc:tak::-)
agnieszka a Ty głupot Tu nie wypisuj,bo ręka,noga,mózg na ścianie:tak::-),będzie dobrze,zobaczysz.a smęcić możesz ile chcesz i nie ma za co przepraszać:tak:
marylka życzę mega sprzedaży dzisiaj:tak:,mam nadzieję,że choróbsko Ci odpuściło
wiola jak tam Iwonka???
nika mam nadzieję,że u ginka wszystko będzie ok:tak:
mama99 jak tam....???

no to mi 15 min pracy zostało:-D:-D:-D,zawsze coś:tak:
MIŁEGO DNIA I DUŻO SŁONECZKA!!!!

bibinka - nie drażnij lwa - bo wróg ajaxa to ja :-p Nie no leży i kwiczy i jakoś nie chciała wczoraj wstać. Może dzisiaj po alergologu coś zdziałam bo teraz muszę Karolę nakarmić, siebie, zrobić śniadanie małżowi jak wróci, wykąpać się, wyszykować do lekarza i iść. Więc jak wrócę to siądę do pracy - chwilowo jeszcze ziewam bo mnie Karola obudziła. Cwaniara się wyspała i teraz Dobranocny Ogród ogląda :-D A dziękować - Ranigast w domu mam nie pochorowałam się :-D

Jeny jeszcze śpię. Karola mnie w nocy skopała, cały czas musiałam ją przykrywać. Nie wiem czemu i od kiedy spała u mnie w łóżku ale nie należało to do przyjemnych rzeczy :dry:
Miłego dnia :)

jestem dziewczyny!
moje niuniu jeszcze mi sie nie obudzilo, az sie zaczynam stresowac, normalnie sie budzi Ok. 8h20 wiec juz pol godziny dluzej...

mama99 : bardzo mi przykro z powodu straty... mam nadzieje, ze wkrotce poczujesz sie lepiej, no i ze juz niedlugo znow zafasolkujesz.

agnieszka : wracaj tu do nas szybko i glowa do gory, po deszczu wychodzi slonce!

do spisania, ide robic kawe!

reklama
:-):-) cześć moje panie , chyba umrę z żalu , ten remont nie wyszedł mi na dobre ... poroniłam ,,,, szok ...............................................,

Taki mi przykro napewno jest to szok!!!!!!!!:szok:

Hej!Mieszkam koło Łowicza-mam 30 lat.Aktualnie jestem na wychowawczym a pracuje w Łodzi tam też mieszkałam 8-lat.Też będziemy się starac o dzidzie ale jeszcze trochę.Właśnie mam troche czasu bo mój synek ogląda bajkę tak to mnie nie dopuszcza do komputera.Mój synek wstaje ok.godziny 7 a dziś się obudził o 6-jestem trochę niewyspana jak ci josephine budzi się po 8 to pozazdrościc.Mój synek jak pamiętam tylko jeden raz się obudził o 8-30.Jdę bo już mie woła.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry