reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WITAJCIE KOCHANE :):) ja miałam cały dzień zakręcony :0 bo towar klienci nowy dostawca na rozmowe przyjechał i wziełam od niego 3 wózki :) 2 mi sie nie bardzo podobają- jesli chodzi o styl i sa cieżkie ale sporo u nas takich jeździ więc wziełam a najlepsze jest to że płace jak sprzedam :):):) i jak mi nie idą to moge wymienić więc układ super:):) mam nadzieje że się sprzedadza a i sklep inaczej wygląda i mam nadzieje że jutro uda mi sie porobić zdjęcia :):):) dziś w handelku miałam nawet fajny dzień :) i ogólnie jestem zadowolona :):)

to prawda mama05 nie będzie miał co nadrabiać :) zaraz do niej napisze :) i też mi sie zdaje że bidulka nie ma co robić w domku jak mały śpi :):)

bibinka: daj do mnie z tymi frytkami :):):)

kpi23: mamie05 padła zasilacz :( witaj kochana :) nie miałam kiedy zdjęć porobić ale doszły niektóre wzor śpiochów o które pytałaś - jutro wyśle Ci dokładnego maila :):) kochana a Wy gdzie byliście na urlopie jak moge zapytać ?? bo nie pamiętam:) najwazniejsze że wypoczęci i nie chorować mi prosze :):)

DZIEWCZYNY KOCHAM WAS :):):):):):):)

KURCZE NIBY NIE DUŻO SIĘ DZIŚ DZIAŁO A streszczenie wysłałam mamie05 w 3 sms-ach :):):) i pozwoliłam sobie ją pozdrowić od was wszystkich :):);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam dziewczyny!:-)
KURCZE NIBY NIE DUŻO SIĘ DZIŚ DZIAŁO A streszczenie wysłałam mamie05 w 3 sms-ach :):):) i pozwoliłam sobie ją pozdrowić od was wszystkich :):);-)
Marylka dobrze zrobilaś, oby szybko do nas wróciła;-) a jak tam Twój utarg dziś bo jak klienci byli to może dużo kasy zostawili:cool2:
Wiolka cieszę się że Iwusia ma się dobrze:-D
Kpi - Fajnie że wam się udał urlop:-) zdrowiej jak najszybciej:tak::tak:
Mi też jest smutno po wiadomości mamy99, tym bardziej że jedna z moich znajomych też niedawno poroniła:-(:-(:-(

marylka właśnie wyłożyłam nowe fryty na michę,zapraszam:tak::-),jem juz 3 porcję i ciągle mi mało:-D
fajnie,że Ci się dzień w pracy udał:tak:,oby tak częściej:-).dobrze,że pozdrowiłaś mamę od nas;)

kpi, fajnie, że urlop się udał. Jak bedziesz mogła wstaw jakieś fotki na zamkniety. Cieplej się nam zrobi, bo to co za oknem to mnie już wścieka... :wściekła/y:

ogólnie to po tym co napisała mama99 to mnie smutno okropnie. Tylko kochana nie rezygnuj...

wkleję fotkę ze mną w oceanie tutaj bo ja na zamkniętym nie umiem ... trzeba mieć jakieś konto gdzieś na serwerze ... nie mam czasu siedzieć nad tym i rozpracować. ale zainteresowanych zapraszam na NK ...

hello:-D,ale tu puuuuchyyyyyyy:szok:
ja właśnie smażę fryty,zachciało mi się takich prawdziwych domowych:tak:
mama05 to pewnie wściekła jest,że jej net nie działa.nie będzie miała za dużo do nadrabiania:-):tak:
marylka jak tam dzionek mija?współczuję tego bólu zęba Twojemu mężowi,brrrr
kpi super ,że wakacje się udały:tak::-),szkoda tylko,że chorujecie.mam nadzieję,że szybko Wam przejdzie:tak:
sol jak tam u alergologa?a o tym powrocie zimy juz słyszałam,nerwa mam jak nie wiem co:wściekła/y::wściekła/y:
wiola super,że z Iwonką lepiej,od razu inne dziecko ,co?:tak::-)
zapmarta witam:tak:,jak tam synuś???
pysia może trochę miałaś przemęczone oczka i to od tego.najważniejsze,że jest ok:tak:
a ja czekam na moją niby @,brzuch mnie pobolewa już 3 dni...

ja jestem wściekła na tą swoję chorobę, ale prawdę mówiąc obawiałam się tego w ciąży ... bo ja zawsze tak mam (słabe gardło) i zawsze zimą mam problemy ... a do tego bólu gardła, kaszlu i kataru jeszcze doszła zgaga ... ehhhh .... ciężko jak nie wiem co ....

WITAJCIE KOCHANE :):) ja miałam cały dzień zakręcony :0 bo towar klienci nowy dostawca na rozmowe przyjechał i wziełam od niego 3 wózki :) 2 mi sie nie bardzo podobają- jesli chodzi o styl i sa cieżkie ale sporo u nas takich jeździ więc wziełam a najlepsze jest to że płace jak sprzedam :):):) i jak mi nie idą to moge wymienić więc układ super:):) mam nadzieje że się sprzedadza a i sklep inaczej wygląda i mam nadzieje że jutro uda mi sie porobić zdjęcia :):):) dziś w handelku miałam nawet fajny dzień :) i ogólnie jestem zadowolona :):)

to prawda mama05 nie będzie miał co nadrabiać :) zaraz do niej napisze :) i też mi sie zdaje że bidulka nie ma co robić w domku jak mały śpi :):)

bibinka: daj do mnie z tymi frytkami :):):)

kpi23: mamie05 padła zasilacz :( witaj kochana :) nie miałam kiedy zdjęć porobić ale doszły niektóre wzor śpiochów o które pytałaś - jutro wyśle Ci dokładnego maila :):) kochana a Wy gdzie byliście na urlopie jak moge zapytać ?? bo nie pamiętam:) najwazniejsze że wypoczęci i nie chorować mi prosze :):)

DZIEWCZYNY KOCHAM WAS :):):):):):):)

fajnie, że dobrze idzie interes ;)
matka chrzestna czuwa ;) ;);)

marylko, byłam na Wyspach Kanaryjskich, a dokładnie na Fuerteventura ... piękne miejsce ... zresztą zobaczcie same ;)

Witam dziewczyny!:-)

Marylka dobrze zrobilaś, oby szybko do nas wróciła;-) a jak tam Twój utarg dziś bo jak klienci byli to może dużo kasy zostawili:cool2:
Wiolka cieszę się że Iwusia ma się dobrze:-D
Kpi - Fajnie że wam się udał urlop:-) zdrowiej jak najszybciej:tak::tak:
Mi też jest smutno po wiadomości mamy99, tym bardziej że jedna z moich znajomych też niedawno poroniła:-(:-(:-(

oj, chciałabym być już zdrowa ...

kpi ale pięęęęęęęęęęknie:tak::-).w takim miejscu,z ukochanym mężem i dzidzią w brzusiu urlop musiał się udać:tak::-).ehhh,a u nas taka okropna pogoda,gdzie ta wiosna????????

kochane, takie miejsca niestety nie bywają przy hotelach ;(
trzeba je samemu znaleźć ...
ale fakt faktem ... było tam pięknie ... tylko my we troje ... ;)

jakby ktoś sie wybierał - podrzucę garść przydatnych informacji ...

kpi- jak w raju:-):-):-) super miejsce na urlop:tak:
bibinka - jak ci minął dzionek?

dzięki nika,w miarę dobrze,bo tego babsztyla dziś za długo nie oglądałam,wogóle to udaję,że jej nie widzę,he he:tak::-).ale coś słabo się czuję,jakaś wypluta,pewnie przez zbliżającą się niby @,licząc te moje dziwne cykle to dziś powinna być...mam nadzieję,że aż tak mi się nie wydłuzy cykl,bo na laparoskopii muszę być po @
a co u Ciebie??

zmykam narazie...

Ostatnia edycja:
reklama
hey dziewczynki malinki sorki ze niue wpadałam ale byłam na urlopie rzeby soobie wypocząć z moja fasoleczko jest wszystko super i ze mna też oj jak ja za wami teskniłam buziolki dla was:tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry