Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
.teraz tylko dużo odpoczywaj i nie denerwuj się
:-),ciesz się zbliżającym urlopem:-)
,a co tam,raz nie zawsze
.mam nadzieje,że uda Ci się wreszcie tą stronkę pomyślnie zakończyć

Mam 167 cm i 67 kg i jest ok
jak ważyłam 56 kg to wyglądałam jak wieszak - mam dużą gęstość kości a co za tym idzie i ich wagę 
Ja siadam do pracy - jak to jest dwóch informatyków mówi mi że formuła jest prawidłowa, a nie działa
Gdzieś coś musiałam skopać niestety
Tylko że łatwiej od początku napisać niż błędu w kodzie szukać 
no musze sie pochwalić że utarg wczoraj był zadowalającyWitam dziewczyny!:-)
Marylka dobrze zrobilaś, oby szybko do nas wróciła;-) a jak tam Twój utarg dziś bo jak klienci byli to może dużo kasy zostawili
Wiolka cieszę się że Iwusia ma się dobrze
Kpi - Fajnie że wam się udał urlop:-) zdrowiej jak najszybciej
Mi też jest smutno po wiadomości mamy99, tym bardziej że jedna z moich znajomych też niedawno poroniła:--
-(
wkleję fotkę ze mną w oceanie tutaj bo ja na zamkniętym nie umiem ... trzeba mieć jakieś konto gdzieś na serwerze ... nie mam czasu siedzieć nad tym i rozpracować. ale zainteresowanych zapraszam na NK ...
ja jestem wściekła na tą swoję chorobę, ale prawdę mówiąc obawiałam się tego w ciąży ... bo ja zawsze tak mam (słabe gardło) i zawsze zimą mam problemy ... a do tego bólu gardła, kaszlu i kataru jeszcze doszła zgaga ... ehhhh .... ciężko jak nie wiem co ....
fajnie, że dobrze idzie interes
matka chrzestna czuwa![]()
marylko, byłam na Wyspach Kanaryjskich, a dokładnie na Fuerteventura ... piękne miejsce ... zresztą zobaczcie same
oj, chciałabym być już zdrowa ...
ekstrasko że fasoleczka zdrowiutka i Ty zadowolona oby tak dalejhey dziewczynki malinki sorki ze niue wpadałam ale byłam na urlopie rzeby soobie wypocząć z moja fasoleczko jest wszystko super i ze mna też oj jak ja za wami teskniłam buziolki dla was![]()
ja oczywiście zapraszam na zakupy z otwartymi rękamiAleś mi ochoty na frytki zrobiłaA u lekarza ok. Dostałam leki, mam odstawić plastry, za miesiąc mam przyjść na testy i jest ok.
maryla - nie martw się - niedługo sobie u Ciebie wózek i parę innych dupereli zamówięale to jeszcze trochę
A ja wyszłam sobie jeszcze na zakupy po leki, maszynkę do golenia dla męża i Karoli się oberwały prezenty - dostała domino takie kolorowe z różnymi obrazkami, śpiocha z kłapouchym i batoniki Hipp a i żelki Vibowitu z witaminami. A sobie kupiłam Lenor i Vanish - kura domowa się ze mnie robi - a no i lekiSiądę wieczorem do mojego "portalu" chociaż za chiny to portalu nie będzie przypominało
![]()
Witam was kochaniutkie
Mam dobre informacje,dołek już mija))obudziłam się rano dobre samopoczucie samo zagościło dla mojej twarzy
Teraz jestem haapy i zaczynam po woli przygotowania do naszego długo planowanego urlopu)

szok co za baba kazałam jej ją kupić, no masakra
6zł z kubusiem puchatkiem a ta mi mówi że droga a jeszcze pisze że antykolkowa 

masakra

no i jest teraz remont- mam nadzieję, że do końca miesiąca już będzie wszystko zrobione i się wprowadzimy

czasem tak mnie wkurza ze....

.

Witam,
no i zima wróciła... napadało mnóstwo śniegu, a już tak fajnie było
Ja piję herbatkę i doczytuję co napisałyście. Ja wczoraj także się na pizze skusiłam, fakt nie powinnam bo trochę za duża jestem, kurcze jak wy piszecie ile macie wzrostu i wagi to ja się zastanawiam co ze mną nie tak. Ja dobrze wyglądałam jak ważyłam 51 kg przy wzroście 165cm. Teraz ważę 57kg i wszystko mi poszło w brzuch, pupę i uda, masakra. nie potrafię się pozbyć zbędnych kilo a niewiele jem.
No to tyle z marudzenia, żeby nie za dużo.
miłego dnia kobiety![]()
myślę że ty masz idelalną wagę tez bym chciała dobic tak do 56-57kg