reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja testow owulacyjnych nigdy nie robilam ale co do ciazowych to kupilam sobie najtanszy i wykazal ciaze a to wtedy byl 6 tydzien chyba. ale jednak przewaznie jest tak ze cena odpowiada jakosci, niestety

reklama
Cześć dziewczyny,

poczytałam co u was, więc jestem na bieżąco. marylka pozdrów mamę i powiedz, że czekamy z niecierpliwością na jej powrót.
seergevna, no nieźle z tą opieką lekarską. Zorientuj się, może przyjmuje w okolicy lekarz z Polski ???
ewa, prawda jest taka, że żadne słowa nie pomogą i trzeba się z tym samemu zmierzyć, jednak myślę sobie, że żadna z nas nie chce źle...
bibinka, jak Alunia ??? a ty pewnie już odliczasz dni do wizyty w szpitalu.
wiola, jak nauka gotowania zupek, pewnie doszłaś do takiej wprawy, że codziennie inna :-)
agnieszka, pakujesz się już ?
mama99, na "zamknięty" zapraszamy te dziewczyny, które są z nami długo i często się udzielają. Na pewno żadna z nas nie będzie miała nic przeciwko i dołączysz do naszej grupy.

A ja w pracy i już musze spadać... ściskam was mocno !!!

ja nie mam nic przeciwko :):)
Wiolka no ja jeszcze o testach nie mysle, jako coś to będe biegać do apteki :) mam 3 kroki od sklepiku :):)
ja sobie wymyśliłam ostatniop że i tak mało co dostane od państwa na macierzyńskim a zus i tak chyba będe musiała płacić to lepiej żeby dzidzia się urodziła w przyszłym roku - tak w połowie najlepiej bo wtedy jeszcze będe mniejszy zus płaciła a będe musiała mieć pracownika a potem to sie zobaczy albo wezme pracownika na 1/2 etatu - tylko mało osób tak chce albo bede musiała sie na nianie zdecydować -bo tak będzie taniej niz pracownik i sklep lepiej dopilnowany - zato dziecko niestety nie :( szlak tak źle i tak niedobrze brrrrrrrr no zobaczymy jak sie sklepik będzie kręcił i na co będe sobie mogła pozwolić :)

cześć dziewczyny. Zaglądam do was od dłuższego czasu ale dopiero teraz zebrałam się na odwagę żeby się odezwać.
Za dwa tygodnie kończą si się tabletki i zaczynamy staranaka. Muszę jeszcze w przyszłym tygodniu zaliczyć gina i upewnić się czy mam na 100 % zielone światło bo po porodzie miałam troszkę problemów.
No i tu właśnie tkwi problem że jestem tym coraz bardziej przerażona. Nie porodem ani opieką nad dwójką dzieciaczków ale samą ciążą. Poprzednia od początku była zagrożona i większośc przeleżałam włącznie ze szpitalem i bólami, skurczami i innymi atrakcjami. W prawdzie lekarz mówi że druga nie musi wcale tak wyglądać i mogę ją przejść śpiewająco. No ale co jeżeli będzie inaczej.... Ma może któraś podobne doświadczenia?

pozdrawiam was serdecznie i trzymam za wszystkie kciuki :)

ja tezx witam nową formułowiczke i wiesz ja jeszcze w ciąży nie byłam ale mam nadzieje że w Tym roku uda mi się zajść :) i z tego co mówią moje kolezanki i inne kobitki np. moje klientki to 99% z nich mówi że 2-ga ciaża jest całkiem inna od pierwszej często to po prostu zwrot o 180 stopni więc ja trzymam kciuki żeby był złty strzał i odrazu Ci się udało i żeby ciaża była o 180 stopni czyli żebyś jej nie odczuła - prucz cudownych ruchów dziecka :):)

hej kobitki:-).niedługo zmykam po małą,ale póki co mam jakieś 30 min:tak:.ja tydzień niestety rozpoczęłam od bliskiego spotkania z moja szefową,w ciągu tygodnia to już 3:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

mama99 nieżle masz z tym Twoim szwagrem,he he:tak::-).mam nadzieję,że wszystko wróci do normy i juz niedługo będziesz miała swoja fasoleczkę:tak:
fiolka widzę,że dobra wieści od ginka,może obejdzie się bez monitorowania cyklu:tak:
sol mam nadzieję,że póki co wyrabiasz się ze wszystkim:tak::-)
marylka szalejesz!niedługo całą sieć sklepów nam otworzysz:tak::-).mama05 pewnie stra się za wszystkie czasy:-D,buziaki dla niej:tak:
wiola jak tam z mężulem???
zapmarta Ala odpukać póki co ok:tak:.chodzi do przedszkola i przynajmniej zostawia tam część swej nadmiernej energii:tak::-).co do szpitala,to niestety(albo stety) już coraz bliżej...
marma witam:tak:.będzie ok,zobaczysz,tylko nie martw się na zapas:tak:.

Witam w poniedziałkowy biały poranek ;(

Jestem w domku, na zwolnieniu. Infekcja gardła przekształciła się w anginę i niestety biorę antybiotyk ... ale to lepsze niż bakterie miałby dostać się do Małej ...
Lepsze zło ... ;(
No i ten śnieg .... brrrrrr. .... WIOSNY chcę!!!!

witam chorowitki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;)

nika32 - dzięki za info o butelkach, oprócz Avent roważam jeszcze NUK ...
lovely - zaraz lecę na zamknięty!

maryla - jak tam po fryzjerze? nie pisałaś czy nie doczytałam???
dzięki za kciuki - prześlij mi motywację do zajęcia się firmą bo tego brak mi najbardziej ...

i tak chciałam Wam wszystkie staraczki kochane powiedzieć, że we dwie z Natalką będziemy trzymały kciuki żebyście zafasolkowały na Sylwestra ... i razem z Wami będziemy trzeźwo go spędzać :-):-)

witaj marma - miło, że jest nas coraz więcej ;), to moja pierwsza ciąża więc niestety nie pomogę w sprawie zagrożonej ciąży ... ale wiem, że na pewno dasz sobie radę :-)

bibinka: no z tą siecią sklepów to ja kiedyś męzowi powiedziałam że tak jak popularny jest smyk teraz to kiedyś polske zaleje fala szkrabów :):) - no ale to raczej marne szanse a poza tym nie jestem aż tak zachłanna ja będę mega zadowolona jak ten jeden będzie dobrze prosperował na tyle żebym mogła zatrudnić pracownika- puki dzieci będą małe i żeby mi na życie starczyło - do tego dąże i to moje mażenie na dzień dzisiejszy :) idealnie dla mnie było by miec pracownika na 1/2 etatu jak dzieci będą wiadomo wtedy i sklep przypilnowany -jeśli chodzi o dostawe i kase moge miec pod okiem i dziecko pod okiem i kontakt z nim , a propo dziecka no to niewiem znowu mam chcice na ciąże taka konkretną i ciężko mi ją wyciszyć dobrze że biore tabletki (choć w sobote zapomniałm) bo tak to niewiem sama :) coś czuje że może być jak mówi mój kamil że daje mi czas do wrzesnia :):):) - wiecie co on mi wczoraj zrobił ugryzł mnie w cyca - nie tak mocno :) i mówi tak cie przyzwyczajam żebyś wiedziała jak dziecko Cie będzie budzić :):)

Witaj Kasiu:):) u to niedobrze że infekcja się wdała no ale trzymam kciuki żeby sobie szybko poszła :):) i żebyście zdrowe były :):)
o fryzjerze nie pisałam , zmieniłam kolorek - już nie jest czarny mam ciemny brąż wpadający w kasztanowy podcieła mi włoski ale przez to że poprzedni fryzjer spaprał mi grzywke to teraz nie dało się dokładnie tak jak chciałam - ale jest lepiej i włosy same mi się układają :):) a następnym razem będzie już tak jak chciałam i 30 zł mniej zapłaciłam :):):):)
przesyłam mnustwo pozytywnych fluidów w Twoją strone żeby z Waszym biznesem poszło wszystko tak jak chcecie :):)
u mnie tez pogoda się pogorszyła przez co mniej klientów dziś :(:(:(:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kpi biedaku,kuruj się kochana:tak:.
marylka ten Twój to ostry jest ,he he:tak::-).mój to by naokrągło mnie podgryzał:zawstydzona/y::tak:.coś mi się wydaje,że to Twój mąż wcześniej się zdecyduje i powie,żebyś odstawiła tabsy:-D:tak:
a u mnie nadal @ brak...

zmykam po małą.
zajrzę później!buziaki;*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry