reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka :) trzymam kciuki żeby @ nie przylazła :) no nam już chyba obojgu się chce tak siedzie i myśle Ciekawe kiedy zajdziemy i jak długo wytrzymamy :):) ja jeszcze mam 3 opakowania oprócz aktualnego i po nich koniec - jak już je kupiła to zużyje :) i nawet chyba bym chciała żebyśmy wpadli wczesniej bo jak narazie plan jest taki że jak skończą się tapsy to przechodzimy na gumke do 23 listopada :) ale wiadomo gumki czasem pękają :):) czy coś :) i jak będzie to będzie płakać napewno nie będziemi - jak to mówi mój mążą nie chodze już do szkoły żeby się bac :):):) a jak nie wpadniemy to od 23 listoplada zaczynamay działania bez gumki i mam nadzieje że bardzo długo nie będziemy musieli czekać :):)

a bibinka zapomniałam wczesniej napisać: nie daj się tej szefowej niech sie sama w nos pocałuje krowa jedna :) - jako przyszły pracodawca przysięgam nie być taka jędzą :)

reklama
witam,
Ja tylko na chwilkę, zmykam dalej bo jakoś taki zapracowany dzień. nie doczytam co napisałyście, może jutro zajrzę na dłużej. Miłęgo słonecznego poniedziałku życzę wszystkim i do napisania znowu. pozdrawiam

już jesteśmy:-D,znów mam chwilkę póki mąż nie wróci z pracy:-)
marylka to może wcześniej Wam się uda zafasolkować:tak:.w chwili euforii można zapomnieć o gumce,he he:tak::-D.
właśnie zauważyłam,że Ala pomazała mi dlugopisem kanapę w duzym pokoju:wściekła/y::wściekła/y:,a jest to wielka rogówka ze skóry ekologicznej w kolorze jasnym,więc niczym tego nie zetrę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.wogóle to mi się ta kanapa bardzo podoba,ale jesst niepraktyczna,bo naprawdę szybko się brudzi i nawet takim specjalnym preparatem do eko skóry(podobno najlepszy i drogi...) nie da się wszystkiego wyczyścić.jak ktos mi siadzie w czarnych spodniach,albo ciemnych jeansach,to od razu mam ciemne plamy:baffled::wściekła/y:.najchetniej bym zmieniła ta kanapę,ale mamy ja dopiero 2 lata,więc mój to by chyba padł,jak bym mu o tym powiedziała:cool2:

margolcia witam!co słychać???

bibinka - takie życie ;), czasem się cosik złapie

marylka - świetny ten Twój mąż ... hihi ... mój też ma czasem takie zapędy ...
wklej na NK zdjęcie z nowymi włosami ;)!!!

Kasiu no musze sobie fotke strzelić i wkleić :)

kurka ale dzis mało ludzi, szok !!!!
a wogule to muszę się Wam pochwalić bo znalazłam namiary na firme która robi butelko niekapki miseczki gryzaki i inne takie z postaciami z disneja głównie kubuś puchatek ale i hello kity i inne i co najważniejsze w przystępnej cenie bo butelki 250ml mozna kupić po mniej więcej 7 zł nawet antykolkową :):) one mają proste sylikonowe smoki :)

A wogule to ja gratisy już sobie czmycham - no nie wszystkie ale tak po jednej sztuce zawsze zwine :) mam juz nawet swój kartonik do którego odkładam takie rzeczy - zazwyczaj jednak wszystko daję dla klientów jak robią większe zakupy to dokładam i się ciesza i ja sie ciesze że oni się cieszą, no ale mam już butelke nuka antykolkową małą - jest free więc jak podejdzie to super jak nie to trudno żadna strata, 1 body na krótki rękaw (z 9 jakie dostałm w gratisie) i 1 pajac :) acha i pojemnik na mleko z nuka :):) a dziś to jestem tak nagrana że najchętniej bym coś jeszcze dozuciła - a ze mało ludzi to bardziej kusi :):)

marylka Ty to będziesz super przygotowana na swojego dzidziusia:tak::-).jak możesz to kompletuj,a co:-D.a pewnie przez ten śnieg mniej ludzików u Ciebie.jak ja dziś zobaczyłam moje autko przykryte 20 cm warstwą śniegu,to mnie szlag trafił:wściekła/y: i jeszcze pozamarzało pod spodem:wściekła/y:

zmykam.miłego dnia dziewczynki;)

bibinka jak znajdziesz chwile to wpadnij jeszcze bo odkąd mamy05 nie mam to dziewczyny urlop sobie zrobiły :( mam nadzieje że kanape uda się domyć mimowszystko :) ach te dzieci, ja kiedyś myślałam że mnie rodzice pożucili (wyszli do garażu jak spałam i zamkneli drzwi na klucz) i chcąc im zrobić na złość wziełam stołek poszłam do kuchni wziełam nuż i pociełam fotele w dużym pokoju :):):):) no takie miałam pomysły :)
a pogoda faktycznie nie zachęca do spacerów :( coprawda śnieu u nas mało ale wietrznie i szaro strasznie chyba będzie padać :(

to znowu ja...
mialam wam poodpisywac ale zanim Iwonka zasnela i dala mi usiasc przed kompa to juz zapomnialam co mialam napisac...
marylka naprawde twoj maz to ,,wariat" ale napewno fajnie z takim facetem na codzien.powiedz mu ze musisz jeszcze potrenowac karmienie piersia:-)my trenowalismy jak bylam w ciazy ale moj M mial mine jak mleko polecialo...:-)
pusto tu cos ostatnio...dziewczyny pisac pisac

Wiolka no mój szajbus też prubował coś wyssać w weekend ale jeszcze mu się nie udało :):):) psychol jeden :):):)
no Wiolka musimy się wziąść za dziewczyny bo przestały nam tu pisać no i co chcecie żeby mama05 nie miała co nadrabiać :) mówi że ją jajniki bolą a we wczesnieszych cyklach tego nie miała - więc może :):) coś tam się dzieje trzymam kciuki żeby tak było :):) oj wiolka ja nie wiem czy wytrzymam te 8 miesięcy no 3 to napewno bo przez tyle jeszcze tabsy biore :):):) ale dziś to mam taką schize jak niewiem normalnie mi odbiło i tylko patrze na te półki no i tak bym cos chapła - puki co się powstrzymuje ale nie wiem czy nie skończy się tak że zaraz coś wyląduje w moim kartoniku :)

reklama
ja i sie nie dziwie bo ja jakbym miala taki sklep , w ktorym jest pelno slicznych rzeczy dla maluszkow to juz bym sobie robila drugie. czasem tak jest ze ciagnie kobiete bardzo do dziecka , ja tak mialam ze przez pol roku ciagle muslalam tylko o dzidzi i ...mam co cgcialam..teraz czasem nie mam czasu zeby sie uczesac:-). ale dzieci to najwsanialsze co mozemy po sobie zostawic.to wiec zycze zebyscie tylko te 3 miesiace wytrzymali a potem moze gumka peknie...:-)
a ja mowilam mamie05 ze napewno jest juz tam fasola ... i mam nadzieje ze mialam racje..

marylka pakuj do kartonika i nie patrz na nic:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry