reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka - pakujesz się już? A jak wrócisz do Polski to pewnie znajdą sie chętni do opieki nad Iwusią to będziesz mieć więcej czasu dla siebie:tak::tak:

reklama
nika juz tak powoli pakuje niep[otrzebne rzeczy ale jeszcze duzo spraw zostalo do zalatwienia.w domu maja jeszcze jednego takiego maluszka ( 4 dni starszego:-)) ale tesciowa napewno bedzie chetna do noszenia:-)

Witam się wtorkowo - miałam wczoraj napisać ale byłam tak zajęta ze tylko zajrzałam na Kielce i uciekłam :-p Wczoraj wszystko mi się udało. Małżon dostał drugi etat więc wyjdziemy z dołka, promotor zgodził się na moją wersję pracy, Karola się świetnie bawiła a jak wyszłam po zakupy to za mną stanęło w kolejce takich dwóch klnących karków - wyobraźcie sobie mój strach jak miałam płacić kartą, sklep praktycznie pusty - zapłaciłam i zebrałam zakupy, w tym czasie tamci zapłacili za jogurt :szok::-D i poszli do wyjścia - i tu mój szok - otworzyli mi dwie pary drzwi mówiąc "proszę" :-D:-D:-D A jednak cuda się zdarzają :-D:-D:-D

pyzunia - jeśli masz wklęsły mocno pępek to może cię tak ciągnąć przy rozciąganiu się skóry :tak: Mnie tak ciągnęło że miałam chwilami wrażenie że Karola tamtędy wyjdzie :szok::-D Ale żeby bolało ... no przyjemne to nie jest ale bardziej bym określiła irytujące i nieprzyjemne. A nie miałaś robionej nigdy laparoskopii? Bo jeszcze po laparoskopii można odczuwać taki dyskomfort bo szwy się próbują dostosować. I to boli rzeczywiście, ale mnie takie bóle złapały dopiero w 14 tygodniu jak mi brzuszek wywaliło.

A mój mąż mnie wczoraj zaskoczył - zaczął się dobierać to mu mówię, ale wiesz że jestem bez plastrów? "wiem" ale wiesz że nie mamy gumek? "wiem" - a wiesz że najbliższy cykl mogę mieć normalnie płodny? "wiem :-)" I mnie tym zabił :-D Więc chyba będzie styczeń zamiast kwietnia :-p

:-) witam się z ranka , no ja po wizycie ,,, :-D śmiesznie było ,,:-D,,
jednym słowem remont wyszedł mi bokiem , mała zadowolona a ja nie dość że po fasolce nie ma śladu to jeszcze nabawiłam się zapalenia pęcherza moczowego , biegam jak kot z pęcherzem :-D:-D do kibelka co chwila ,,, no i mam antybiotyk ,, za 2 tygodnie idę na badania i na wizytę do szwagierka , :-D ,,,

Sol no widze że nie ja jedna wcześniej zaczne :):):):) na a skoro tak sie układa fajnie z Tym etatem to moze to jakiś znak :):)

Pysia i Wiolka: no ja tez wątpie w to żebym wytrzymała do listopada :):):):) coś mi po głowie ostatnio wrzesień chodzi :):):):) no wiem czub jestem wczoraj jakby na koniec klientka nie weszła to bym normalnie pajaca spakowała do kartonika mojego :) no ale ostatecznie nic nie wrzuciłam :)

wieści od mamy05:
pyta jak tam mama99 czy dała znać po wczorajszej wizycie?? mama99 co tam wyszło wszystkie jesteśmy ciekawe :)mama05 mysli o Tobie i pamięta pytała tez o nastroje Agi ale ona wczoraj do nas nie zajrzała no i oczywiście tęski za wszystkimi :):)

kochane cos wam powiem u mnie sex zawsze był super ale im bliżej do staranek to co dnia to lepiej - aż sie boje pomyśleć co będzie za miesiąc dwa :) mój wzioł sobie chyba do serca słowa: trening czyni mistrza :):)

ale ty jestes szalona kobieta :) super że samopoczucie sie poprawiło i teraz juz remont masz z głowy pozbądź się tego zapalenia - ja tez je łapie co jakiś czas - i pomaga mi laremit :) teraz trza czekac na nowy cykl i działać :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marylka najpredzej we wrzesniu. chce zeby Iwonka juz chodzic zaczela. i tak sie boje jak ja dam sobie rade z dwoma maluchami na pieluszkach.
a ogolnie teraz jestem poadnieta, malej zabki chyba ida jest marudna , niechce spac i nawet chwili przerwy nie mam w ciagu dnia. smarujemy dziselka , daje malej Viburcol N ale nic nie pomaga....no to sie wyzalilam

Wiolka no to może się tak stać że razem z brzuszkami bedziemy siedzieć przed kompem :):):) boże ale mi odbija już no ja nie wiem już dawno nie miałam takiej odbijki wczoraj się już zastanawiałam czy lepsze są smoki takie jakby proste czy anatomiczne, a ty używasz wogule butli??

reklama
marylka ogolnie moje dziecko nie pije z butelki i reaguje na jej widok alergicznie( robi sie sina, zanosi sie placzem:-))wiec nie daje jej juz butelki. no ale w domu masz dosc szeroki asortyment bo mam nuka . avent,tommee tippee, dr braun( chyba ta sie pisze)i mi osobiszcie najfajniejsza sie wydaje butelka nuka z anatomicznym smokiem .my trenujemy teraz kubeczki niekapki i tez mamy praktycznie wszystkie i najfajniejszy jest nuk bo jest malutki , mala sobie sama trzyma kubeczek i ma mieciutki ustnik ktory Iwonka traktuje jak gryzak.

wedlug mnie anatomiczny smoczek jest lepszy jezeli zamierzasz karmic piersia i butelka na przemian bo przy tych smoczkach dziecko ssie w ten sam sposub jak cyca a przy tych tradycyjnych smoczkach dziecko musi nauczyc sie inaczej ukladac usta do ssania i wtedy moze juz niechciec ssac piersi bo wiadomo z butelki leci latwiej. ale sie rozpisalam:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry