Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj wszystko mi się udało. Małżon dostał drugi etat więc wyjdziemy z dołka, promotor zgodził się na moją wersję pracy, Karola się świetnie bawiła a jak wyszłam po zakupy to za mną stanęło w kolejce takich dwóch klnących karków - wyobraźcie sobie mój strach jak miałam płacić kartą, sklep praktycznie pusty - zapłaciłam i zebrałam zakupy, w tym czasie tamci zapłacili za jogurt 
i poszli do wyjścia - i tu mój szok - otworzyli mi dwie pary drzwi mówiąc "proszę" 

A jednak cuda się zdarzają 

Mnie tak ciągnęło że miałam chwilami wrażenie że Karola tamtędy wyjdzie 
Ale żeby bolało ... no przyjemne to nie jest ale bardziej bym określiła irytujące i nieprzyjemne. A nie miałaś robionej nigdy laparoskopii? Bo jeszcze po laparoskopii można odczuwać taki dyskomfort bo szwy się próbują dostosować. I to boli rzeczywiście, ale mnie takie bóle złapały dopiero w 14 tygodniu jak mi brzuszek wywaliło.
Więc chyba będzie styczeń zamiast kwietnia 
śmiesznie było ,,
,, 
do kibelka co chwila ,,, no i mam antybiotyk ,, za 2 tygodnie idę na badania i na wizytę do szwagierka ,
,,,