reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka no mi też się nuki bardzo podobały ale ostatnio widziałam jak dużo mam takie maluchy karmiło takimi prostymi smoczkami, a że mam w sklepie boskie (na razie 2 ale będe miała cały asortyment) butelki z disneya po 6-7zł a tam jest smok prosty właśnie i już tak myśle -schizol jeden- jaka bedzie lepsza, no ale smoka zawsze można wymienić :)

a że nuka dostałam w gratisie to mysle że więcej nie bede kupować bo chciała bym piersią karmić -ale wiadomo jak wróce do pracy to bede musiała zacząć używać butelki no i podobno lepiej jest mieć jedną wiec mysle sobie że kupowac żadnych nie będe zobacze z tym nukiem- krka pisze jakbym miała za tydzień rodzic oj niedobrze niedobrze :):)

o niedługo będe miała takie produkty możecie sobie popatrzeć Świat Dziecka, Artykuły Domowe - DAJAR Sklep Internetowy :) czekam na oferte od nich :) to stronka do ich sklepu i ja ceny tez takie bede miała jak oni, bo wziełam na sprubowanie z innej hurtowni ich butelki i nawet u mnie taniej jak u nich wyszło :) a wiadomo że od producenta jeszcze taniej :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marylka przeciwnie bardzo dobrze:-)
ja jak sie tak nakrecilam na dziecko to nawet mi sie wydawalo ze mdlosci mam i ze piersi mnie bola ale szybko sie opamietalam.

no ja tak miałam w tamtym roku i mój kamil sie smiał że mam urojoną, ale w tym roku nie odpuszcze o nie :):), a jak podobają Ci sie te produkty?? i cenowo tez fajne no nie??

jak za taka jakosc to cena super , ja ogolnie kupowalam i butelki i niekapew i irlandii i placilam bardzo drogo ale moja szwagierka kupowala dla swojej malej butelke z disnejem nuka i placila za duza chyba 18zl a za mala 12. wiec ceny masz naprawde konkurencyjne..

no to akurat nie sa produkty nuka, ale disneya ale jakościowo wydają się być super zresztą disney na byle jakich produktach nie umieszcza swoich znaków no te z nuka disneye też są super :):) a cena od zwykłego nuka to maks 2 zł wyższa a czasem nawet nie i serie z krecikiem też mają super :)

marylka zobacz jak nie ma mamy05 to tylko my dwie jestesmy, dziewczyny cos sie obijaja ostatnio.mala mi w koncu zasnela. mam nadzieje ze pospi chociaz z godzine. placze mi caly ranek juz mnie glowa boli i wstyd sie przyznac ale cierpliwosc tez sie konczy.

Wiolka to żaden wstyd, kazdy ma swoje granice a dzieci mają tyle energi a jeszcze jak małej ąbki wychodzą to ona biedna przeżywa i niestety "wyżywa" się na tobie biedactwa moje oba :) mam nadzieje że ten ząb szybko się przebije i mała znowu będzie uśmiechnięta :)
ale fakt dziewczynom należy się ochrzan, dobrze że choć my tu coś skrobiemy :)
ciekawe jak tam nasze chorowitki??

eeeee tam,jestem i ja:tak::-)
cześć kobitki!
marylka naprawdę niezły asortyment masz,no i ceny też nie są wygórowane:tak:.a Twój mąż to się widzę nieźle napalił,he he:tak::-D.co tam u mamy???
woiola niezły zapas butelek masz w domu:-).ja używałam butelek aventa,a smoczki nuk.z moją małą nie było prpblemu z przestawieniem z cyca na butlę.musiałam wracać do pracy,więc odstawiłam małą po pół roku i z butli zaczęła od razu pić:tak::-)
sol może się na grudniówki załapiesz:tak::-D??

Bibinka ja mam taki asortyment boslychalam ,,doswiadczonych" ktorzy mi mowili ze moze ksztalt smoczka nie odpowiada a moze za mocno lenia a moze za slabo...itd.a teraz juz iem ze poprostu zdarzaja sie takie dzieci ktore nie toleruja butelki i koniec.
Marylka a nowa dostawa juz przyszla?

reklama
wiola ja mam kumpelkę,której żadne z 2 dzieciaków butelek ani smoczka nie tolerowało.jakoś przeżyła,ale wkurzała się bo przez to nie piły mleka,jak odstawiła je od cyca.a moja do tej pory mleko uwielbia:tak::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry