maryla86
Fanka BB :)
Wiolka no mi też się nuki bardzo podobały ale ostatnio widziałam jak dużo mam takie maluchy karmiło takimi prostymi smoczkami, a że mam w sklepie boskie (na razie 2 ale będe miała cały asortyment) butelki z disneya po 6-7zł a tam jest smok prosty właśnie i już tak myśle -schizol jeden- jaka bedzie lepsza, no ale smoka zawsze można wymienić 
a że nuka dostałam w gratisie to mysle że więcej nie bede kupować bo chciała bym piersią karmić -ale wiadomo jak wróce do pracy to bede musiała zacząć używać butelki no i podobno lepiej jest mieć jedną wiec mysle sobie że kupowac żadnych nie będe zobacze z tym nukiem- krka pisze jakbym miała za tydzień rodzic oj niedobrze niedobrze

o niedługo będe miała takie produkty możecie sobie popatrzeć Świat Dziecka, Artykuły Domowe - DAJAR Sklep Internetowy
czekam na oferte od nich
to stronka do ich sklepu i ja ceny tez takie bede miała jak oni, bo wziełam na sprubowanie z innej hurtowni ich butelki i nawet u mnie taniej jak u nich wyszło
a wiadomo że od producenta jeszcze taniej 

a że nuka dostałam w gratisie to mysle że więcej nie bede kupować bo chciała bym piersią karmić -ale wiadomo jak wróce do pracy to bede musiała zacząć używać butelki no i podobno lepiej jest mieć jedną wiec mysle sobie że kupowac żadnych nie będe zobacze z tym nukiem- krka pisze jakbym miała za tydzień rodzic oj niedobrze niedobrze
o niedługo będe miała takie produkty możecie sobie popatrzeć Świat Dziecka, Artykuły Domowe - DAJAR Sklep Internetowy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)
.co tam u mamy???