reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bibinka jeszcze nie poszlam bo za 1 godzinke maz wroci ale ze sklepy do 21 otwarte to i tak pojde.
josephine jak urlop i jak pisanie idzie?
agnieszka to bedziemy sie pakowac w podobnym czasie tyle ze ja juz pakuje sie na stale
marylka jakie piekne te czapusie i teraz nie wiem co wybrac, napeno jedna czapusie, jeden kapelusik i jedna ta taka husteczke . zdecydowanie masz za dobry gust bo wszystko mi sie podoba.

Witam się:-)
Pyzunia- idź jak najszybciej do innego lekarza na konsultacje!!!!! NIE ZAŁAMUJ SIĘ TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!!!!!
Agnieszka - wierzę że nie możesz się doczekać:tak::tak:
Bibinka - moja Pati też lubi wstawać o takich wczesnych porach:tak: dziś nawet o 6:10:szok: dobrze że na Minimini bajki lecą od 6 bo było by kiepsko:tak: a jak Twoja sofa?

nika sofy niestety nie da się domyć:wściekła/y::wściekła/y:.może samo się kiedys zetrze:baffled:.póki co wolę na to za często nie patrzeć...
moja Ala nigdy tak wcześnie nie wstawała,ostatnio jej się zdarza,ale na szczęście,tak jak mówisz są bajki na minimini:tak::-D.a co u Ciebie??

szczerze? nie bardzo... im blizej do powrotu tym mam wiecej watpliwosci i bardziej sie boje
...wcale się nie dziwie...no ale trzy mam kciukasy aby powrót był dobrą decyzją:)
Witam się:-)
Agnieszka - wierzę że nie możesz się doczekać:tak::tak:
dziękuję:)

No nic dziewczyny Ja uciekam troszkę dom ogarną,wskoczę pod prysznic i później jeszcze na chwilę do was zajrzę:)
Miłego wieczorku:)

bibinka jeszcze nie poszlam bo za 1 godzinke maz wroci ale ze sklepy do 21 otwarte to i tak pojde.
josephine jak urlop i jak pisanie idzie?
agnieszka to bedziemy sie pakowac w podobnym czasie tyle ze ja juz pakuje sie na stale
marylka jakie piekne te czapusie i teraz nie wiem co wybrac, napeno jedna czapusie, jeden kapelusik i jedna ta taka husteczke . zdecydowanie masz za dobry gust bo wszystko mi sie podoba.
kochana jestes i strasznie sie ciesze że podobają Ci się ciuszki i czapeczki z mojego sklepiku :)
mam nadzieje że mimo wszystko nie będziesz żałować powrotu do Polski, że nie będzie wcale tak źle :)

bibinka: to może jakąś ładną narzute skombinuj na tą sofe, czy nie będzie pasowac lub nie lubisz?? no ja pewno uzbieram troche tych rzeczy w kartoniku ale dziś miałam jakiś taki kiepski dzień same złe wiadomości i jeszcze przyszła pani z zapytaniem o spacerówke odwruconą do mamy bo ma niepełnosprawne dziecko i strasznie sie rzuca jak tak jedzie ja mówie że może dlatego że jej nie widzi a ona do mnie no właśnie ona dodatkowo wogule nie widzi :(:(:( normalnie szok :(:(:( i jeszcze przypomniało mi sie jak była u mnie pani co jeździła do innego miasta do super specjalisty i co dupa pani doktor nie zauważyła że dziecko nie ma rączek i cały czas mówiła że wszystko ok a tu dupa urodziła się dziewczynka bez rączek i w dodatku z jakąś wadą masakra do tego sprawa naszej pyzuni i tak jakoś mnie to wszystko naraz przybiło ale niedługo pewno znowu zaczne szaleć :):) i nie ważne co i ile bylo było zdrowe :)

agnieszkakk: no to superasko że byłaś u fryzjera i że wyjazd już coraz bliżej życzę udanego wypoczynku już teraz i żeby mały nie chorował

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry