reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK a ja mam nadzieje a nie wierze ze sie udalo
W ogole dzis czuje sie tak jakby walec mnie przejechal

reklama
KOCUREK juz nic mnie nie kluje, to bylo chwilowe przedteM
Nie wiem czy mnie przejechal walec czy niet przed @ wiem, ze kiepsko sie dzis czuje, jakas nie do zycia jestem.Poszla bym spac ale co w nocy bede robic

PAULINA- wiedzialam,ze bedzie smaczny sernik:)a na obiad wlatuj -już nakrywam i dla Ciebie i dla Kocurka :))

WIOLKA- powodzenia :)

PALEMKA- jak samopoczucie-lepiej???

KOCUREK- za 3 miejsca---wypiabym ajerkoniakiem ,ale w II fazie cyklu nie pije,ale ..zrobilam zieloną herbate wiec tym popije :)

PYSIA- ja myslalam ,ze Wy z Kocurkiem razem zatestujecie a Wy takie zawziete i nastawione na nie ze szok-no nic pozostalo nam czekać z Wami na rozwój wydarzeń :)

pysia No to jak nie pamiętasz to może Cię TEN walec jeszcze nie przejechał :)))))) Oby to był walec marki HCG !!! :))))))))))

mamuś ja niby tylko w sierpniu dwa razy i teraz w grudniu testowałam..... ale i tak mam już testofobię :-(

MAMA a no zawzielysmy sie, ze hej. ja nie tak calkiem na nie jestem. tli sie jeszcze nadzieja. nie chce po prostu testowac za wczesnie.

PYSIA- rozumiem ,ja sama nie testuje wczesniej jak termin @...
KOCUREK- wiem,ja to jest jak sie widzi 1 kreską,ale jak Ty mialas wczesniejsza owulke i tempka taka ladna to tak jak pisala Made-śmialo moglabyś juz siurać [FONT=&quot]
c025.gif
[/FONT]

ale nie namawiam ,zrobisz jak uważasz..ja czekam do 5 lutego i jakby brak @ to 6 test..

reklama
KOCUREK- ja też bym sie nie wychylala do testowania gdyby nie fakt ,ze gin tak zalecil bo wrazie II mam od razu brać 3 luteiny dowcipnie na dobę na podtrzymanie ciązy,dlatego nie chce czekac za dlugo,zeby potem sobie w brodę nie pluć...ale ja jestem po 2 poronieniach to wiadomo,ze gin na zimne dmucha...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry