Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niestety mlodamamusia to chyba śmiech szaleńca już nie no tak po prawdzie to faktycznie niespecjalnie się martwię, bo się nie nastawiam w tym cyklu - bo dlaczego akurat miałoby się udac ????? Rachunek prawdopodobieństwa jest chłodny i bezlitosny i każe czekać .....
hahahaaaa młodamamusia, matematyka to choroba..... drąży jak kornik i bezlitośnie dziury w brzuchu wierci ale.... dziękuję, poczytam może..... Mrożka ! takie bękniecie zdecydowanie na zdrowie mi wychodzi )))))))
mlodmamusia i made no co obliczyłam sobie, rzucałam kostką i wyszło mi że to tak hop siup nie będzie .... no to co ja się będę stresować - przecież nie przeskoczę praw wszechświata
made kochana ... ja i per "cud"...???????????????
Oj ja to tylko w statystykę, fizykę i biochemię wierzę - ale ta wiara jest tak gorąca, że może cuda zdziała !!!! :-) :-) :-)
Kochane, czy ja juz wspominalam, że ja dziwna i trudna jestem????? Ale nie martwcie się - taka się juz urodziłam ......