reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek tak bylam wymiotować pracę [czyt.:wykombinować] :-D:-D:-D zaraz sikne ze śmiechu chyba. Pisz te swoje wiersze, a ja wydam Twoj tomik - tomik wierszy wg kocurka :-D:-D:-D

Jestem z powrotem jak widać - trochę mi zajęlo pisanie i myślenie o czym by tu... 5 stron :-D:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A tu nikogo nie ma..... :szok: zostały jeno wspomnienia i smutne statystyki :-p :-D:-D:-D
Kocurek ? Wychodź !!!!! młoda godzina, jeszcze się poprztykamy trochę przed snem :-D

pysia - Kocurkowi to się wszystko, albo z tempką albo z wymiocinami.... :-D ciekawe czy jutro dojdzie kolejny objaw ? :-D

Ostatnia edycja:
Rozumiem Cie i wiem sama z siebie ze co do dziecka poki nie pokaza sie II grube krechy to lepiej do tego podchodzic z dystansem. Juz nie raz plakalam w poduchy bo mi sie wredota spozniala a pozniej nic nie bylo.

Ale zobaczysz wszystko bedzie dobrze:)
Wiesz, ze chciałabym bardzo by było wszystko ok. I sama świetnie z resztą wiesz, że do takich spraw trzeba podejść naprawdę chłodno.

To ja się ładnie pożegnam, bo mi się oczy same zamykają, a jeszcze muszę popracować nad wizualizacją ;-) i to nie jedną......
Dobrej nocy Kobietki )))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry