reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzieńdoberek z pracy :)))) moje dzieci testa piszą .....

Oooooo jakie wieści !!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) migus GRATULUJĘ I ŻYCZĘ SZYBKIEGO POTWIERDZENIA !!!!!!!!!!!!

reklama
mlodamamusia a dziękuję ... przekazać im ... hmmm :dry:

Ożesz WY made i pysia no żeby tak po kocurrrrrrku jeździć sobie !!!!!!!!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
A Zaraz Wam tu taki objaw zasunę, że zobaczyta - 37.0 :-D :-D :-D o godz. 6:00 (do tej pory było 36.8)

miguś - G R A T U L U J Ę !!!!!!!!!!!!!!!!

Ahoj Załogo !!! Dobre wiatry dla nas ))))) nic tylko żeglować ))))))
Dobra, październik się powoli napełnia... fasolowa z tego będzie :-D

Kocurek - :-D szkiełko do wymiany, oko może zostać ! :-D Witaj !!!! tempka wzorowa, kciuki zaciśnięte )))))

reklama
Cześć dziewczyny, witam się porannie, jak zwykle po kilkudniowej przerwie.
Z tego co doczytałam mamy nowe fasolki - migus GRATULACJE!!!!!! :)))) Testy się zwykle nie mylą na korzyść ;) Ale znam ten niepokój - ja dopóki nie usłyszałam bicia serduszka to sobie wmawiałam, że kreski mogą oznaczać coś innego. trzymam kciuki żeby wszystko było ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dla reszty staraczek przesyłam fluidki :-):-):-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
ja powolutku szykuję się do pracy - jeszcze tylko 4 dni i idę na zwolnienie, jak pomyślę, że wrócę tam dopiero w kwietniu to mi błogo na sercu ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry