• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LILITH- cześć kochana:)))gdzie Ty bylaś tyle czasuuuuuuuu??? mam nadzieje,ze to resztka po @ poprostu...a na owulke to chyba za wczesnie jak ja na Clo w tym cyklu??bede brala do soboty i owu "spodziewam " sie kolo wtorku ,środy..
jak u Ciebie piękności ???

JOS- dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&....
a Wam co gin powiedzial-kiedy możecie zacząc nowe starania???mi po tym poronieniu w grudniu powiedzial,ze skoro nie bylo zabiegu to wszystko zależy od mojej gotowości i psychiki..

PAULINA- jeszcze czopki homeopatycze Vibulcol N SĄ POMOCNE PRZY ZĄBKOWANIU..

reklama
mama : powiem ci ze ja jestem zagubiona... bo widzialam ze dla dobra mojej psychiki w szpitalu ginka mi mowila ze to plamienie to tak jakby okres przyszedl, tylko mocniejszy i moze dluzej trwac... a pozniej powiedziala ze lepiej odczekac 2 m-ce... czyli od kwietnia
ja tez myslalam ze po takim samoistnym i bardzo wczesnym mozna, moze nie od razu bo teraz to lepiej te 2-3 tyg. odczekac zreszta nie wiadomo czy bedzie owu
ale ze od tego nastepnego cyklu - od marca juz mozna...
w pon. bylam u lekarza ogolnego, bardzo fajny facet, lepiej z emna pogadal jak gin!!! i tez radzil odczekac 2 cykle, czyli wychodzi na to ze radza od kwietnia...
ze strachu pewnie tak odczekam... w marcu bede sie bala
zreszta musze janpierw poczekac az wroci moj ginekolog prowadzacy ciaze z wakacji (wizyta 26 luty) i pogadac z nim, zmusic do zbadania hormonow...
no i martwi mnie ze gin w szpitalu powiedzial ze szyjka jest lekko otwarta... nie wiem czy to normlane... musze to wszystko najpierw sprawdzic zeby uniknac powtorzenia sie sytuacji gdyby sie okazlo ze jest jakis problem techniczny, ktory moze powodowac ze zadna ciaza sie nie utrzyma (horomony szyjka itp)

JOS- rozumiem,bardzo sie ciesze,ze lekarze sie Toba dobrze zajęli i masz tyle informacji...
najważniejszy jest Twoj spokój wiec poczekaj na swojego gina i niech zbada i powie co i jak z ta szyjką..

mam nadzieje,ze u Ciebie bedzie wszystko si i ze hormony też beda w normie po badaniu..

a zaczniecie jak bedziesz gotowa i spokojniejsza..jestem z Tobą..

JOS- to ciesze sie ..
ja poronilam 14 grudnia i dzialalismy po kolejnej @..
mam nadzieje,ze szybko zaczniecie..

ach....życie-tak to czasem wychodzi..

KOCUREK,MADE- gdzie jesteście???

ja idę napioć moje stroczyki-pięknie mi kwitną:)))))))))))

Wiecie moze co na opryszczke? JOS - dopiero doczytalam... wspolczuje.. trzymasz sie? ...... Witam sie ze wszystkimi :-) Czy ktos zreferuje co u kogo slychac? Jakies fasolki?
:-)) PAULINA- obie mamy termin na 20 lipca! :-)

Ostatnia edycja:
LIBBY- cześc ja na opryszke mam taki balsam do ust z avonu i jak tylko mnie swędzi to smaruje i mi nie wychodzi,ale jak nie posmaruje i wyjdzie to lipa..nic nie poradze...

nowych fasolek nie ma od Twojej ostatniej wizyty,ale,ale....jutro testuje Edyta wiem &&&&&& zaciskamy:))

paulina : dzieki :)
libby : hej! jakos sie trzymam... wiadomo - potrzeba czasu...
na opryszczke niestety nie poradze... nie mam pojecia jak sie to leczy!

reklama
Mama, odpoczywałam psychicznie od tego wszystkiego :) Bardzo dobrze mi to zrobiło, choć mam straszne opory jeszcze aby tu wchodzić :)
A Ty dopiero teraz mnie zauważyłaś?? ;>

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry