• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tigunia a dobrze nawet :) nie jest zle w kadym razie i sie ciesze bardzo :)

Jos pisalas , ze Poldus ma sucha skore i nic mu nie pomaga .... sluchaj ja ci polece super krem z Bioderma nazwa Atoderm Lait do twarzy i ciala , dla doroslych , dzieci i niemowlat :) krem mi zycie uratowal hehe , jakos na jesien dostalam na twarzy do dzisiaj nie wiem czego , ale skora piekla i schodzila platami :szok: szczegolnie na okolo ust ... straszne to bylo i dostalam pelno specjalnych kremow , nie wiadomo czego i nic nie dzialalo ,a bylo jeszcze gorzej :( moj S kupil wlasnie ten krem i po 2 dniach zeszlo wszystko !!! szok :) balam sie go troche , bo jak do twarzy i ciala to mi sie zle kojarzy , bo moze zapchac , ale on jest super delikatny , wchlania sie swietnie , nie ma zapachu drazniacego i teraz powiem ci , ze przy nim zostalam :) stasuje na cialo cale i nieraz na twarz jak mam przesuszona bardzo i od razu jest poprawa :) takze moze wyprobuj ?? nie jest jakis mega drogi , tuba jest duza ma 200ml

reklama
JOS, mlodamamusia18 wlasnie sie zabieram za zakup tej mojej taszki Pumy :tak: Borys sie juz zgodzil, a ja sie tlumaczylam, ze moze byc jako prezent na walentynki :-) Alez latwo poszlo. Slodziak moj jeden, co on ze mna ma ;-):-)

Sliczny dzionek dzis tu mamy. Sloneczko, cieplutko nawet, babeczki z wozeczkami jakos tak czesciej widywane sa, Stefan szaleje przy oknie.. :-) Obiadek gotowy. Dzis gulasz, wczorajsza szczawiowa. Jutro kalafiorowa zrobie i rybke w sosie smietanowym. Wszystko pieknie. Szkoda tylko, ze moj Ksiaze nie raczyl mnie powiadomic o naszej przeprowadzce w sobote. Jego mam sie wypeplala, ze ciezarowka bedzie na 10ta..... hmmm powiesic? udusic? czy zamordowac??? Jak ja mam spakowac wszystkie graty w 1 dzien?! Oj, dostanie po uszach.

MADE,POK- a Wy gdzie??????

melduje sie! strasznie zle sie dzis czuje. nie umiem nawet tego sprecyzowac. jestem potwornie slaba. moge zasnac na stojaco. glowe mam jakas zamulona. beznadziejnie. od 7 do 10:30 kilka razy probowalam wstac ale az nie mialam sily niczym ruszac, wiec sie poddawlam i tym sposobem... na fr nie poszlam, samochodu do serwisu nie zawiozlam, i co gorsza zostawilam go iweczorem na platnym miejscu, na ktorym za darmo mozna stac do 8 rano i nic nie zaplacilam. Ale dzikim fartem jak poszlam po auto o 12 nie bylo zadnego mandatu, co jak na Genewe jest po prostu szczesciem nie do opisania. Pojechalam kupic ksiazki do fr - oczywiscie nigdzie nie ma, jest tylko zeszyt cwiczen. Przy okazji kupilam zarabisty wielki wok i sie moze w koncu jutro za te pączki zabiore, a w miedzyczasie jakas chinszczyzna wpadnie :)
generalnie jestem dzis nie do zycia, wiec ide wlaczyc tv i sie legnąć pod kocem.

a tu co w trawie piszczy, bo doczytalam tylko do wiesci edyty, ze @ wredna przylazla. edyta! nie ma tego zlego :) szkoda tylko, ze tak dlugo sie @ zbierala do wyjscia na swiat. kciuki za nowy cykl.

buzi

Ja pisze dopiero teraz bo bylismy na zakupach,trzeba bylo kupic malemu pampersiaki i pyjame do spania bo wszyskie za male....moj T bardzo sie cieszy na mysl o starankach :-) w koncu to takie przyjemne :-D tylko @ musi sie skonczyc :zawstydzona/y: Wstawialm pranie bo przez ostatnie dni nazbieralo sie,Dzisiaj na obiad bedzie pizza a T robi sobie miesko bo on bez miesa nie wytrzyma :-)Natan pospal w samochodzie wiec do wieczora bedzie buszowal :-p

Lazurowe a jednak widzisz zycie plata figle,ale w tym miesiacu nie odpuszcze i listopad musi byc moj :-D:-D a torebeczka super ja lubie styl sportowy :tak:

Tigunia jak tem u Ciebie,robisz test ???? trzymam &&&&&

Wiecej nie pamietam ale Witam wszyskie dziewczynki :laugh2:

reklama
Hej Wszystkim!!
Może nie będzie tak źle z ta grypą żołądkową....mąż już lepiej, wczoraj dwa razy wymiotował, biegunki już nie ma. Dzisiaj został w domu. Mnie na razie nie rusza. Może obejdzie się bez chorowania.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry