Asionek31
Fanka BB :)
Tigunia a dobrze nawet
nie jest zle w kadym razie i sie ciesze bardzo 
Jos pisalas , ze Poldus ma sucha skore i nic mu nie pomaga .... sluchaj ja ci polece super krem z Bioderma nazwa Atoderm Lait do twarzy i ciala , dla doroslych , dzieci i niemowlat
krem mi zycie uratowal hehe , jakos na jesien dostalam na twarzy do dzisiaj nie wiem czego , ale skora piekla i schodzila platami
szczegolnie na okolo ust ... straszne to bylo i dostalam pelno specjalnych kremow , nie wiadomo czego i nic nie dzialalo ,a bylo jeszcze gorzej
moj S kupil wlasnie ten krem i po 2 dniach zeszlo wszystko !!! szok
balam sie go troche , bo jak do twarzy i ciala to mi sie zle kojarzy , bo moze zapchac , ale on jest super delikatny , wchlania sie swietnie , nie ma zapachu drazniacego i teraz powiem ci , ze przy nim zostalam
stasuje na cialo cale i nieraz na twarz jak mam przesuszona bardzo i od razu jest poprawa
takze moze wyprobuj ?? nie jest jakis mega drogi , tuba jest duza ma 200ml
Jos pisalas , ze Poldus ma sucha skore i nic mu nie pomaga .... sluchaj ja ci polece super krem z Bioderma nazwa Atoderm Lait do twarzy i ciala , dla doroslych , dzieci i niemowlat
szczegolnie na okolo ust ... straszne to bylo i dostalam pelno specjalnych kremow , nie wiadomo czego i nic nie dzialalo ,a bylo jeszcze gorzej
Borys sie juz zgodzil, a ja sie tlumaczylam, ze moze byc jako prezent na walentynki :-) Alez latwo poszlo. Slodziak moj jeden, co on ze mna ma ;-):-)
tylko @ musi sie skonczyc
Wstawialm pranie bo przez ostatnie dni nazbieralo sie,Dzisiaj na obiad bedzie pizza a T robi sobie miesko bo on bez miesa nie wytrzyma :-)Natan pospal w samochodzie wiec do wieczora bedzie buszowal