• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos to ten 2 :) na mnie cuda zadzialal mam nadzieje , ze pomoze Poldusiowi :)

Pok kurcze a co ciebie tak zmulilo ?? dobrze , ze mandatu nie zarobilas :) pospij sobie , a co tam ;))

reklama
libby wspolczuje ja bym uszy utarla :P
edytka to faktycznie nie fajnie z ta @ ale tak jak mowisz listoad jest twoj :)
pok a ktory to dzien cyklu juz ?
hmm ja dzis na obiad poworka robie jeszcze raz te nalesniki ruskie, wczoraj robilam pierwszy raz i cos przepysznego wiec na dzisiaj miala byc chinszczyzna ale zmiana planow :)

To i ja witam wreszcie :)

edytko brawo za pozytywne nastawienie !!! :-)

jos ... eeeh żebyś Ty widziała MÓJ bajzelek :sorry:

Generalnie o ile jeszcze dwa tygodnie temu czułam sie wyśmienicie to teraz tragedia jakaś :-( wykonanie najprostszej czynności typu umycie zębów jest strasznie męczące :eek: I jak tu normalnie żyć :dry:

A wiecie za czym najbardziej już tęsknię - ZA KAWĄ :unsure: pachnącą gorącą czarną kawą .......... no to sobie zrobiłam, upiłam dwa łyki i mało śniadanie nie wyszło z powrotem :eek: Jaaaaa chcęęęęę kaaaaaaawę !!!!!!! :hmm:

paulina kurde zazdroszczę :evil:

Idę ogarniać mieszkanko ... będę tu zaglądać :)

Ostatnia edycja:
Dobry dzień ;)
ale u nas cieplutko ;)
:-)
własnie wróciłam ze szkoły ;)
:-)jakoś wytrzymałam he;)

MADE kurdee noo !!! ODEZWIJ SIE !!

Edytka
to &&&&&&&&&& za nowy cykl ;-)

a WAm ciotki moje kochane jak mija dzionek ?;):-):happy:

Czołem mamusia :-) dajesz radę :tak: a na początku jak się czułaś ?.... bo ja padam na pyska cały czas :eek: a nie pamiętam czy w Twoim wieku też tak padałam .... może ja już za dużo latek mam jak na takie przygody :szok:

Siemka mlodamamusia18:-) Ja wlasnie zakupilam ta nowa taszke :-D Ciesze sie, jakbym w totka wygrala.

Ja w sumie mieszkanko mam wysprzatane, piesek spi, a ja kawusie popijam. Ale czarnej nie pije juz ze 2 lata.

Teraz tylko 3in1 Jacobs :tak:

KOcurku :-) szczerze to ciąże znosze dobrze ;0 nic mi nie dolega itp ;):-)
Lzuurowe :-) a jednak zakup udany Ciesze się ;) razem z Tobą :-)

No i bardzo dobrze mloda oby tak dalej :tak:

lazurowe nie chwal się kawą mi tu :no2: no ja Cię bardzo proszę !!!

Brakuje mi made mogłybyśmy razem pomarudzić :sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry