• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc mlodamamusia18 A z Ciebie znow nocny Marek :-) Ja jeszcze nie spie, przygotowywalam mezulkowi papu, bo niedawno wrocil. Obiecal mi masazyk, wiec juz sie ciesze :-D

Myśle ze zostane przy Rafale ;)
a samopoczucie dobrze ;) :-) ;-) wszystko ok ;)
a TY jak tam ?;):-)

lazurowe jeszcze jestem ale zaraz mykam bo jutro 5.30 juz na nogach :(
3mam kciuki za testowanko ;*

Myśle ze zostane przy Rafale ;)
a samopoczucie dobrze ;) :-) ;-) wszystko ok ;)
a TY jak tam ?;):-)

Ja narazie mecze sie z @ i juz mam jej dosc,niech sobie idzie i da mi odetchnac na 9 miesiecy :-p

Natan wlasnie zasypia i z tego co widze niedlugo zasnie...Bylam dzisiaj na zakupach,kupic malemu pampersiaki bo otworzylam ostatnia paczke a ja lubie miec zapas :tak: tylko zapomnialam kupic wilgotne chusteczki ale jutro sie dokupi :-p

mlodamamusia18 masz racje, biegnij do lozeczka wypoczywac. Jutro sie sklikamy. Caluski od ciotki :*:*:* kolorowych ;-)

A Ty Edyta trzymaj postawe, na pewno zalapiesz sie na listopad. Ja tez mam zamiar sie wcisnac w listopadowa kolejke odjezdzajacych na porodowke:-D

Ostatnia edycja:
Lazurowe a masz jakies przeczucie co do wyniku testu????
Jak samopoczucie itd ????

Jeja to juz za 4 dni testujesz :szok: kciuki zacisniete &&&&& oby II krechy byly

Edyta no niech @ sobie idzie i niech wróci za 9mc ;)

No kochane ciotki ide nynki ;)
jutro musze wstać

Lazurowe dobranoc;*** :-)
Edyta ;* dobranoc mycha ;) ucałuj dzieciaczki od Ciotki ;* :-)

Karaluchy kochane ( ;

326048d1297290064t-staraczki-i-przyszle-mamy-na-2011-4-kadej-z-ycze-ii-5373.jpg

reklama
Edyta niby mam jakies tam przeczucie, ze moglo sie udac, bo czasami tez mam jakies objawy typu klucie w podbrzuszu

czy lepki sluz. Ale nie mam pojecia. @ powinna byc 15.02, a ja zatestuje 14.02. Jak wynik bedzie negatywny to powtorze

test 4-5 dni pozniej :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry