Asionek31
Fanka BB :)
No no pogratulować teściowej sol i pozazdrościćChociaż i mi się tym razem trafiła teściowa na medal :-) :-) :-) Gorzej będzie miał Grzesiek z moją nieco apodyktyczną mamusią
asionek ja niestety o kobietach mam zdanie i dobre i niedobre i mniej więcej mi się te przeciwieństwa równoważą - najbardziej mnie denerwuje histeria, lalkowatość, próżniactwo i zwykła głupota / naiwność, nie lubię też marudzenia i płaczliwości i gadulstwa .....
RAAANY ale ze mnie szowinistyczny prosiak![]()
![]()
![]()
Plotkarstwa wprost nie cierpię ......![]()
ja lepiej sie z facetami dogaduje , kolegow mam pelno i tych samych od lat , nawet przyjznie przetrwaly po mojej wyprowadzce z Pl lata temu ... mozemy sie nie widziec kupe czasu , a pozniej na spotkaniu gadamy jakbysmy caly czas spedzali cale dnie razem
z kobietami juz tak nie mam ... stad brak kolezanek w realu
nie potrafie sie dogadac jakos ... wlasnie te plotkarstwo , brak ciekawych tematow do rozmow , tylko ciagle paznokci , wlosy i solarka , mnie zrazaja
ja troche inne mam tematy i pomimo , ze uwielbiam kosmetyki , ciuchy to mam duzo wiecej tematow do rozmowi i duzo wiecej do powiedzenia
oj laski....
3 godziny i.... blacha i pół pełne pączków! moje pierwsze w zyciu! niektore troche przypalone ale nie jakos dramatycznie. tylko kilka ma ksztalt pączków :-) bo mi sie porozchodzily w szwach ale są przeeeeeeeeeeepyszne!
ktorej wyslac?
jaaaaaaa
ale mi smaka narobilas no teraz to nie wyrobie hehepamietam jak moja babcia robila paczki ah to byly czasy ....
witam was.
ja też się staram o maleństwo
a morze się już udało od 4 dni spóźnia mi się @
to trzymam &&&&&&&&&&&& i witaj
co do mam to moja jest cudowna
Chociaż i mi się tym razem trafiła teściowa na medal :-) :-) :-) Gorzej będzie miał Grzesiek z moją nieco apodyktyczną mamusią