Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fasolka... mialas owu 19 stycznia czy poczatek cyklu 19 stycznia, bo to bardzo dawno bylo. gdyby owu byla 19 stycznia to test juz by powiedzial o ciąży - minely 23 dni! a najgorszy test powie o ciąży 18-20 dpo.
asia - ja wlasnie zrobilam pączki z przepisu babcinamawiała mnie, zebym sobie dala spokoj, bo to meczarnia (rzeczywiscie jest!) ale taka mialam ochote na jej pączki od kilku tygodni, ze juz nie wytrzymalam. przez telefon mi dyktowala po kolei co robic
tak samo mi kiedys sernik dyktowala - z przepisow wychodzily nie takie jak lubie a z jej przepisu wyszedl pyszny mokry sernik
![]()
lilku Słyszałaś ??????????? DZISIAJ JEST PIĄTEK !!!!!!!!!! Hahahahahaaaaaaa ale jestem gapa no chyba się poturlam ze śmiechu![]()
![]()
Ostatnio nie mam checi pisacczytanie lepiej mi wychodzi,czekam az skonczy mi sie @ aby zaczac staranka
![]()
Dziewczyny, a mnie dzis co jakis czas pobolewa podbrzusze. Podobnie jak na @.... Jak ta malpa przylezie to sie wsciekne
mlodamamusia18 i co tam sobie jeszcze kupilas ladnego??
Gumisia a jakie jadlas? Ja to uwielbiam smietankowe Pringels, mniam![]()
Potem zakupy w większości dla Majki i zaraz kąpiel - z mężem, bo mi zaproponował.