• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama czyli to są skutki uboczne CLO? Nie poddawaj się - śluz może jeszcze przyjdzie, a może tym razem będzie mniej śluzu, ale nie znaczy to, że gorzej. A można łączyć clo z castagnusem? I jak w ogóle staranka???

Moje plamienia mnie zaskoczyły, bo na razie się skończyły - od wczoraj jest czysto. Więc nie wiem co się pokręciło, czy tak może być, czy to może kwestia tego, że owulki nie były. W każdym razie tak to jeszcze nigdy nie miałam i kupiłam test, żeby sobie niczego nie wkręcać. Bo coraz ciężej nie myśleć. Ale nie wiem czy zatestuję czy wrzucę na luz.

Dziś na BB cisza ogólnie - wiadomo weekend :)

reklama
gosiane- OOO,CICHE GRATKI:tak::tak:

ASIONEK- czesc i czolem :)

LIL- nie wiem czy mozna laczyć Clo z castem.zapytam we wtorek gina...starania beda dopiero dzis pierwszy raz..wczesniej ablo nie bylo ochoty albo dzieci nie daly;-)

co do Twoich plamień to fakt dziwne..albo castagnus normuje albo...
dobrze ze zrobisz test-nie nastawiaj sie ,ale dla pewności zrób..
ja teraz przed Clo też zrobilam ..mimo,ze mialam @..gin powiedzial ,zeby przed Clo zrobić nawet jak byla @ dla pewności,zeby potem dziecko nie bylo chore gdybym brala takie silne hormony...

dletego Ty tez dobrze robisz z tym testem-ja tak myślę...;-):-)

Mama no masz rację, ja biorę castagnusa i choćby dlatego powinnam zatestować, żeby go odstawić jakby co. Nie oczekuję dwóch kresek, ale chcę wyjaśnić o co chodzi z tymi plamieniami. A już najlepiej jakbym jutro @ dostała.

A Ty spytaj o tego castagnusa skoro on tak ładnie śluz Ci poprawił! No i miłych staranek życzę!!

A w ogóle to się za głowę złapałam - miałam tydzień plamień, które są spowodowane zaburzeniami hormonalnymi, więc co ja sobie próbuję wmówić?

Mamitka moja, cudowna, ukochana :********* tęskniłam bardzo :((

Dziewuszki jak ja dzisiaj miałam sen: śnił mi się test ciążowy, z II czerwonymi kreseczkami, żeby było piękniej ten test BYŁ MÓJ :D

Asionek i reszta laseczke, martwię się, że jak z moim Ł. przytulamy się raz albo dwa razy dziennie, ale zazwyczaj wieczorem, to nie za mało? bo ja rano jestem tak padnięta, że nie dam chyba rady, na dodatek mój Miś wstaje po 5 wiec za żadne skarby nie otworzę wtedy oczu :(

Rurka właśnie za często nie jest dobrze-bo plemniczki nie zdążą się naprodukować! Najlepiej co dwa dni. Fakt słyszałam, że dobrze jest rano - ale nie w środku nocy o 5! Także głowa do góry :)))

reklama
wywalilo mnie z bb i za cholerke nie moglam wejśc musialam wylaczyc kompa i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

juz ide poczytac co napisalyscie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry