• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
GOSIANE- to czekamy do jutra-dla Ciebie tez kawalek serniczka:))

RURKA- cześc kochana...tak jak pisze LIL ,mi tez tak gin powiedzial ,ze co 2 dni jest git:))
my nasze dzieci "zrobiliśmy" w miesiącach gdzie byly 3 dzialania-w 10,12 i 14 d.c. i oto jest Zuza i Domi :))

LIL- dobrze piszesz,nie ma sie co nastawiać na II (choc milo jak będą:)) )
ale zrób test dla spokojności:)

reklama
ja takze sie podpisuje u mnie lekarz mowil co 2-3 dni,
co do tych kosmetykow to joico troszke za drogie, zastanawiam sie na lorealem, tigi, schwarzkopfem i tym goldwellem, znalazlam tez fajnie szampony z londy z serii profesjonalnej ale sama nie wiem czy nie lepiej kupic komplet z jednej serii
mamusia ja za toba tesknila, a serniczek tez mam :)

Dziewczynki ja zmykam w gości - cieszę się, bo już zaczynam świrować, a tak zmienię trochę temat. Trzymajcie się i do jutra!!!

Mamitka moja, cudowna, ukochana :********* tęskniłam bardzo :((

Dziewuszki jak ja dzisiaj miałam sen: śnił mi się test ciążowy, z II czerwonymi kreseczkami, żeby było piękniej ten test BYŁ MÓJ :D

Asionek i reszta laseczke, martwię się, że jak z moim Ł. przytulamy się raz albo dwa razy dziennie, ale zazwyczaj wieczorem, to nie za mało? bo ja rano jestem tak padnięta, że nie dam chyba rady, na dodatek mój Miś wstaje po 5 wiec za żadne skarby nie otworzę wtedy oczu :(

ja tez mialam sen z dwoma kreseczkami i sie sprawdzilo :) oby tobie tez !!!
ja kochalam sie codziennie wieczorem , czasami po poludniu w dni plodne :) podzialalo ;)) ale dwa razy dziennie to nie musicie

ja takze sie podpisuje u mnie lekarz mowil co 2-3 dni,
co do tych kosmetykow to joico troszke za drogie, zastanawiam sie na lorealem, tigi, schwarzkopfem i tym goldwellem, znalazlam tez fajnie szampony z londy z serii profesjonalnej ale sama nie wiem czy nie lepiej kupic komplet z jednej serii
mamusia ja za toba tesknila, a serniczek tez mam :)

tak jak mowie Goldwell jest rewelacyjny !! farby tylko jego kupuje , bo dlugo sie trzymaja , daja sliczny kolorek i nie niszcza mi wlosow :) po Loreal mialam zielonkawe wlosy ( raz kupilam bo nie mialam gol. ) i splukal sie bardzo szybko i bardzo brzydko :/ nawet moj maz zaowazyl a on z tych co malo widza hehe
kilka razy kiedys kupowalam szapmony i odzywki Loreal i porazka :/ wlosy ochydne byly , a po szamponie na lato takim zoltym z ochrona itd. dostalam zapalenia lojotokowego :( juz wiecej nie kupuje z ich firmy nic , lepsze maja kosmetyki te ze sklepow dorgeryjne niz te profesjonalne :)
jak ktos farbuje wlosy polecam zrobic sobie Elumen :) cudo !!!!

Mama oj ja chce serniczka takiego polskiego , dobrego ;)

GUMISIA- ja też polecam Joico..superaśne są..

LIL- przyjemności:))

ASIONEK- to i Tobie wysylam serniczka:tak:smacznego kochana..Polski ,maminy sernik:-D:-D

Ostatnia edycja:
mama a gdzies ty byla jak cie nie bylo?:-)wszystki tesknilysmy
dziewczyny ja tez martwie sie o made.... juz jej bardzo dlugo nie ma.
a ja nie mam dzis werwy do pisania...robie pozny obiad bo M jeszcze w ogrodzie i wczesniej jesc niechcial

WIOLA- cześc :)no pisalam wczesniej,zalatani jesteśmy w taka sloneczną pogode:))teraz też Tom poszedl z Zuza przed dom,On robi coś przy podjezdzie a Zuza śmiga na ...hulajnodze

a Twój mąz też dziś ogrodowo ???:)

mama no niestety nie caly dzien bo do 3 byl w pracy a dopiero potem do ogrodu pobiegl... ale robota mu sie w rekach pali i juz widac roznice
a teraz Iwa wpadla mi w histerie i stoi kolo mnie i krzyczy:-/ wydaje mi sie ze u mojej corci zaczol sie wlasnie bunt dwulatka

reklama
A ja wlasnie wykapalam piesia mojego Elviska i juz cudasnie pachnie :-) Obiadku nie robie dzis, bo moj B. wroci dzis

pooozno, a ja w domku musze siedziec. Najwyzej zamowie sobie cosik. B. kupil mi pudelko Ferrero Rocher i mowi, ze na

pewno nie bede sie nudzic do jego powrotu, bo mam swoje BB i gadu gadu, wiec zapewne niczego mi nie brakuje:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry