• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tata mimo swoich 30 lat się wziął i zestresował... mężczyźni... :( a płeć jeszcze nie ustalona, bo Smyk raz pokazał panu lekarzowi i mi swoje pośladki, a za drugim razem mogłam zobaczyć całe serduszko i ciałko, ale ukrył płeć nóżkami :) i weź tu bądź mądry hehe

reklama
agapa-5 marzec
mamao5-3 marzec

JUST- no tak...faceci-ale bedzie si-zobaczysz :))no i przyjdzie czas to i dzidzia sie ujawni :)))

RURKA-
to już byla-czekamy :))

mama: to,że będzie dobrze, to już wiem, bo musi być! Teraz najważniejszy jest maluch i jego zdrowie, reszta musi zejść na dalszy plan, ale czego tatuś nie zazna teraz, to tylko sobie później będzie mógł pogratulować...
płeć Smyka nie jest ważna, może nie najważniesza, ale fajnie było by wiedzieć skoro mamy taką możliwość :D

Kopiuję żeby nie zginęło
agapa-5 marzec
mamao5-3 marzec

agapa - a ja nie wiem czy sie nie doczekalam odpowiedzi czy ja przegapilam ale pisalas, ze grasz - w co grasz?

ja sie srednio czuje. chyba po progesteronie. od ok. 17 zasypiam na stojąco. beznadziej. jeszcze niepotrzebnie sobie drinka wypilam, skoro w ciazy nie jestem i boje sie, ze zasne z palcami na klawiaturze...
Kochana ja gram w mnóstwo gier: na nk, zagubiona wyspa, Wolni farmerzy, Kapi Hospital

czesc moje drogie ;)

sorki , ze tak malo mnie tutaj , ale przyznam , ze jakos dziwnie sie czuje ... mam wrazenie , ze moge was draznic teraz swoja osoba i swoimi problemami , wiec nie pisze ....

ale pamietam o was wszystkich ;) i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i przesylam mase <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ;)

mam nadzieje , ze u was wszystko dobrze !! :)
Kochana dawaj tu do nas, tęskno nam za tobą i zrozumiemy twoje problemy .

cześć :-)

mam nadzieję, ze dobrze żyjecie :-)
jakieś nowe wieści ciekawe?

ja od ubiegłej niedzieli umieram na ból zęba... 8 wspaniałomyslnie zaczęła sobie po raz 1 rosnąć. skończyło się na antybiotyku :-( szczena mi się tak zacisnęła że nawet z jedzeniem problem, o otworzeniu normalnym dzioba nie wspomnę, w pon znów do dentysty, mam nadzieję, ze tym razem zdoła mi wsadzić palucha z narzędziami do dzioba ;-)

Ostatnia edycja:
RURKA- :)

AGAPA- wspolczuje babci...

moje bąki wróciły ze spaceru,aleeeeee rumiane poliki.:))

a kumpela jeszcze nie dojechala;/

MLOMAM- cześć ,no to Cie dopadlo z tym zębem;/wspolczuję..

AGAPA- działajcie owocnie...:)

ja zmykam na dziś..ide szykować dzieciom tosty,potem kąpanie i cala "obróbka" ;-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama no nie miało kiedy, ale cóż. najgorsze, że na początku to nie miałam jak łyżeczki małej włożyc do buzi, a wczoraj to sukces, łyżką zupę zjadłam huraaa:-D mała rzecz a cieszy, oj jak to punkt widzenia się zmienia w zależności od ptku siedzenia ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry