• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i dotarlam w koncu i udalo mi sie Was nadrobic. Kurcze we wtorki i srody caly dzien siedze w pracy bez internetu wiec ledwo doczytalam tyle tego sie za caly dzien zrobilo :szok:

U mnie ogolnie dobrze ale nerwy mam przed czwartkowa wizyta coraz wieksze.

Mmmm widze ze tu pyszne jakies porady kulinarne:-) a rurka mnie zastrzelila tymi goframi... zjadloby sie:-p

gumisia trzymaj sie juz ci niewiele dni zostalo, dasz rade. I nie martw sie ja nie mialam tez na poczatku rzadnych objawow oprocz zatrzymania @ ;-) takze trzymam &&&&&

Ciekawe co z marcepankiem... niepokojaca okropnie ta cisza
agapa trzymajcie sie jutro, przykro mi z powodu babci...

Sprobuje was podczytac jutro z pracy i moze uda mi sie odezwac. Dobrej nocki wszystkim!

reklama
agapa - trzymaj sie skarbie. pogrzeb to nic milego, zadna atrakcja ale spokojnie dasz sobie rade. jestesmy tu dla Ciebie jakby co.

jos - o ktorej w koncu dojechali? :) zdarzyli przed F.? obudzili Poldka?

pok : u nas zawirowanie
maly sam z siebie obudzil o 21h10 ale zasnal po 10min (koszmar albo zeby!)
przyjechali o ... uwazaj bo spadniesz... 21h40... zrobilam grande i dostane odszkodowanie w postaci bonu na zakupy
doopa mi po tym bo co sie naczekalam to naczekalam ale niech choc sluchaja jak nie sa solidni
F.? moj kochany mezus ma dzis rezultaty wiec zamowil sushi i kazal zjesc samej
jeszcze go nie ma
dzien rezultatow jelsi sie nie skocnzy o tej 21-21h30 to znaczy ze przekichane jest i F. moge sie spodziewac ok.24-1 ! :(
a ty co porabiasz?

pok hyhy
no... nie wiem jak to sie nazywa po polsku
we fr; mowi sie na to zwyczajnie les résultats
wiec tak to przetlumaczylam
szczegolow ci nie wytlumacze o co chodzi bo dla mnie po kilku latach praca meza to wciaz science fiction
alez grubsza chodzi o to ze jest to dzien w ktorych firmy daja rezultaty swoje (trymestr semestr itp)
jakie maja dochody ile na plusie itp
te rezultaty sie opracowuje zeby rano informaje oficjalne wstawic na gielde
a pozniej ludzie beda kupowac akjce danej formy albo wyrywac wlosy z glowy :)

krotkie i malo profesjonalne to tlumaczenie ale mniej wiecej tyle z tego skumalam
dla mnie rezultaty to oznacza glowinie ze F. nie wraca na kolacje i ze siedze jak jopek do 24-1 na BB :)

Cześć.
Ja już na nogach i widzę że dziś jestem pierwsza:-D Nie śpię od 4.00. Wstałam do Mai i nie mogłam zasnąć:no: teraz już się nie kładłam bo ciężko byłoby wstać. Jakaś taka rozbita jestem, chyba przez ten pogrzeb. staram się jakoś opanować i nie myśleć, bo ja długo potem dochodzę do siebie. Martwię się też o dzieci. Nie wiem czy będą chciały zobaczyć babcię i jeśli tak to jak one to przeżyją. Przepraszam że zaśmiecam wątek ale nie mam komu się wygadać.
Sol jak coś to usuń mój post, nie będę miała ci tego za złe.
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy.

Hej!

Wpadłam życzyć Wam miłego dnia! Zaraz idę do pracy i mam nadzieję, że dzień szybko mi zleci, bo wczoraj to koszmar był... :eek: Całe szczęście, że ta koleżanka mi pomogła, bo bym tam padła w tym sklepie. A dziś to nawet nie wiem, jak się czuję, ale jakby mnie cos rozkładało, co mi się nie podoba, bo od piątku już tylko nowa praca i na żadną chorobę nie mogę sobie pozwolić! :eek::oo:

No nic, nie ględzę. Zmykam. Trzymajcie się cieplutko!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry