gosiane
Fanka BB :)
No i dotarlam w koncu i udalo mi sie Was nadrobic. Kurcze we wtorki i srody caly dzien siedze w pracy bez internetu wiec ledwo doczytalam tyle tego sie za caly dzien zrobilo 
U mnie ogolnie dobrze ale nerwy mam przed czwartkowa wizyta coraz wieksze.
Mmmm widze ze tu pyszne jakies porady kulinarne:-) a rurka mnie zastrzelila tymi goframi... zjadloby sie
gumisia trzymaj sie juz ci niewiele dni zostalo, dasz rade. I nie martw sie ja nie mialam tez na poczatku rzadnych objawow oprocz zatrzymania @ ;-) takze trzymam &&&&&
Ciekawe co z marcepankiem... niepokojaca okropnie ta cisza
agapa trzymajcie sie jutro, przykro mi z powodu babci...
Sprobuje was podczytac jutro z pracy i moze uda mi sie odezwac. Dobrej nocki wszystkim!

U mnie ogolnie dobrze ale nerwy mam przed czwartkowa wizyta coraz wieksze.
Mmmm widze ze tu pyszne jakies porady kulinarne:-) a rurka mnie zastrzelila tymi goframi... zjadloby sie

gumisia trzymaj sie juz ci niewiele dni zostalo, dasz rade. I nie martw sie ja nie mialam tez na poczatku rzadnych objawow oprocz zatrzymania @ ;-) takze trzymam &&&&&
Ciekawe co z marcepankiem... niepokojaca okropnie ta cisza
agapa trzymajcie sie jutro, przykro mi z powodu babci...
Sprobuje was podczytac jutro z pracy i moze uda mi sie odezwac. Dobrej nocki wszystkim!
Nie śpię od 4.00. Wstałam do Mai i nie mogłam zasnąć
teraz już się nie kładłam bo ciężko byłoby wstać. Jakaś taka rozbita jestem, chyba przez ten pogrzeb. staram się jakoś opanować i nie myśleć, bo ja długo potem dochodzę do siebie. Martwię się też o dzieci. Nie wiem czy będą chciały zobaczyć babcię i jeśli tak to jak one to przeżyją. Przepraszam że zaśmiecam wątek ale nie mam komu się wygadać.
Całe szczęście, że ta koleżanka mi pomogła, bo bym tam padła w tym sklepie. A dziś to nawet nie wiem, jak się czuję, ale jakby mnie cos rozkładało, co mi się nie podoba, bo od piątku już tylko nowa praca i na żadną chorobę nie mogę sobie pozwolić!