• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLA- witaj ,ja dzis dobrze spałam -na szczęście bo juz wykończona i drażliwa byłam...

coś sie u Ciebie dzieje???? ja mam tylko dość dużo wodnistego śluziku..

ja poodkurzałam ,teraz wstawiłam pranie,jeszcze kurze na komodach..

reklama
Wiola to co się dzieje, że spać nie możesz? Może za bardzo się czymś przejmujesz? Dobrze, że Iwonka się wyspała, to marudna nie będzie. U mnie dobrze, w miarę, bo kurcze martwi mnie, że mąż chory i Natusia też.

Cześć Mama :-) Ty jak zwykle zabiegana od rana. Co z tym śluzem u Ciebie, dobrze? mam nadzieję :-D

PSZCZÓŁKA- cześć :) no kurcze-liczę,ze bedzie dobrze(jak co cykl :)) )a za tydzień sie okażę..

a rodzinka lepiej??

pisałam smska do Sol-czy u Niej wszysko si bo juz tyle dni Jej nie ma na staraczkach,ale...cisza...może już mnie dziewczyny nie lubią i nie odpisują:(

u mnie nic... no w sumie sluz jest ale przed @ terz zawsze mialam wiec sie nie nastawiam.....
jestem zla bo wczoraj sobie zaplanowalam ze pojde do fryzjera( grzywke skrucic bo w oczy mi wchodzi), przejde sie po wyprzedazach kupie sobie buty zimowe bo moje sie rozpadly prawie....a tu dupa....Iwa wstala co prawda o 17 ale plakala i marudzila do 18.10.... i nigdzie nie pojechalam.... dzis pewnie bedzie spac akurat jak bede chciala jechac.
ja musze jakis obiad wymyslic i moze zrobic paczki albo odwazanki..... cos bym zjadla...
u mnie kosz od prania pusty.... w koncu:-)
pszczolka a co z twoja rodzinka? jest lepiej?
mama ale ty sobie wkrecac potrafisz....:-) jestes najbardziel lubiana osoba na forum....

mama, wiolka hej :)
poldus wlasnie wstal... jesteml przerazona
ma taki kaszel ze jeszcze czegos takiego nie slyszalam... nie wiem czy to moze byc od zebow, wiem z emoze pojsc w gardlo, ale az tak?
mama F. mi mowila ze jak on byl maly to czetso mu atakowalo gardlo, wystarczylo troche wiatru, spocic sie po WF-ie... tylko ze ona ma stalowe nerwy i sen...
spi sobie jak dzieci chore,kaszlace, jak chucza petardy... a ja jesli maly bedzie taki jak F. to sie wykoncze nerowowo, jak on kaszle w nocy to ja nie spie tylko naslu****e, wiec mam nadzieje ze nie bedzie chory raz w miesiacu przez 5-6 dni :(
mialam dzis spotkanie z dziewczynami z BB z francji kolo paryza, ale musze anulowac, nie chce malego wystawiac na dwor z takim kaszlem
a jak nie przedzie to jutro do lekarza
naparwde jestem pod wrazeniem dzikiego odglosu jaki wydaje z gardla, a najlepsze ze nie ma goraczki, mierzylam w doopce i 36,9...

a tu kilka ostatnio robionych fotek :)

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SĄ............ CYCKI NAPĘCZNIAŁE:) wróciła nadzieja jupi :)
u nas tak zimno ze sama nie wiem jak sie ubrac a zachwilke musze zbierac a nie chce zmarznac, i tak juz sie martwie bo mi sie spory katarek i kaszelek przyplatal :( to grozne w ewentualnej ciazy ?
jak wroce to goraca herbatka z sokiem malinowym albo kakao ojjj :)

Hej ponownie!

Kochane, ja juz w robocie, ale otwieram za 31 minut, wiec mam czas dla Was! :happy::happy::happy:

Agapa - kochana, pisz zawsze - tu kazda z nas Cie wesprze! Sciskam Cie mocno, wiem, ze teraz trudny czas dla Ciebie... Mam nadzieje, ze razem przetrwacie te trudne momenty...

Gumisia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! :-):rofl2:

Jos - duzo zdrowka dla Poldusia!!!

Pszczolka - hej kochana! :-) Milusiej srody! Nowa praca jest o niebo lepsza, wiec juz nie bede Wam od piatku gledzila o tej starej!!! :-D

Mamus - kochana, kto Ciebie nie lubi? ;-) Wszystkie Cie tu uwielbiamy, nasze sloneczko!!! :*:*

U mnie 3 dzien na Dukanie, faza I. Waga elektroniczna pokazuje te sama wage co wczoraj, a taka normalna 1 kg mniej!... :eek::confused:

Sciskam Was!

WIOLA- no ja teraz też mam kosz od prania pusty :-)
wiesz co ,ale mi posłodziłaś ......

do Marcepanka znowu napisałam i póki co cisza..
mam nadzieje,ze dziś uda Ci sie wyskoczyć na zakupy-&&&&
i do fryzjera -&&&&&&&&&& :))

JOS- musisz pójśc do pediatry bo jak sie rozwinie choroba to antybiotyk pewnie dadzą a po co....
od zębów to to nie będzie-mam nadzieje,ze sie Polduś nie rozłoży...ukochaj Go ode mnie mocno!

Ostatnia edycja:
agapa - nic nie będę usuwać, co najwyżej posty łączyć :-p Współczuję z babcią :-( Moje babcie jeszcze żyją za to dziadków już nie mam. A byłam tylko na pogrzebie jednego bo u pierwszego byłam za mała i mnie w domu zostawili :-( A miałam już ok 7 lat. Dzieci małe nie rozumieją i to trauma dla dzieciaczka jest. Lepiej zostawić w domu i jak pisze mama - później zabrać na cmentarz.

mama - miałam nie siadać do kompa bo ledwo żyję :-p Jestem chora, mam całe zatoki sieknięte aż mi oczy łzawią. Faszeruje się antybiotykiem i czekam aż minie bo oddychać ciężko a w nocy i nad ranem przeżywam gehennę bo nic nie widzę :dry:
Po za mną wszyscy zdrowi, Emi bawi się na macie z pałąkami - zaraz wrzucę fotę a Karola bawi się z nią - wreszcie - nie wiem która bardziej zadowolona :-p Po prostu chciałam się pokazać że żyję - nie uciekłam ani nic :-p :-D

jos - to się nazywa w polskim sprawozdawczy dzień - mój ojciec też ma takie w robocie. Cały dzień przedstawiane są sprawozdania z ostatnich miesięcy i na tej podstawie ustalane są dalsze przedsięwzięcia.

Przepraszam ale nie dam rady was nadrobić :sorry:
Spadam robić śniadanie Karoli i M. a potem zabieram się za pranie. Samo się nie zrobi a M. tez nie bardzo :-p I kij że chora :-p Zresztą wolę sama zrobić niż jeszcze dodatkowo się denerwować że coś jest zrobione nie tak :-p
Spadam póki Emi śpi :-D

reklama
GUMISIA- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! mam nadzieje,ze w piątek będą II tłuste krechy !! :)):tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

MARY- trzymaj sie dzielnie na Dukanie i waż sie na 1 wadze to bedzie najlepsze:tak:wytrwałości życze:)
oo-i Ty też mi słodzisz kochana-no dobra już nic nie mówie:sorry::-p

SOL- nooo w końcu sie odezwałaś-zdrówka życzę i udanego dnia-czekamy na fotki dzieci :))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry