reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
palemko witaj.... co do laparoskopi to skoro wszystcy lekarze mowia ze moze ci pomoc to moze warto sie zdecydowac
witaj paulinko
pszczolka my tez tesknilysmy
witak oliwkakarolina chyba jeszcze sie nie poznalysmy
pok ja tez nie wyspana ...

Witaj Palemko :-) Na ból gardła ja brałam Isla Classic, tabletki o smaku czarnej porzeczki, są naturalne, a z innych specyfików to halset i orofar - na ostry ból gardła.

hej Paulina widzę że Ty już na półmetku :-) Jak sie czujesz, brzusio rośnie??? :-D

Oliwkakarolina witaj, my się też nie znamy, ale miło mi :-) Trzymam kciuki za teścik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
test z 23 dc jest niewiarygodny. Lepiej nie robic przed terminem @, bo dosc czesto dochodzi do samoporonien w terminie @.
Zrob jutro testa z rannego siku :) a tymczasem zajmij sie czyms, zeby niecierpliwosc zmylic ;)
a jeszcze oliwka - kiedy mialas owu?

Witaj Wiolka,jestem nowa:)
Mam 28lat,3 letnią córcię, z mojego jajeczka rozwija się u kogoś ciąża(byłam dawczynią) a teraz pragnę mieć drugą dzidzię:) I mam nadzieję,że to już:)
To tak w skrócie o mnie.Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i dziękuje za odpowiedzi i dobre rady

Oliwka ja też mam prawie 28 latek :-) A długo staracie się o drugą dzidzię?

oliwa a ja mama prawie 25 lat i jak widac na suwaczku 1,6 roczna corcie.
zycze powodzenia w staraniach i jak najszybszego zafasolkowania

Pszczółka-no ja już na półmetku-brzusio rośnie-może mąż po południu mi cyknie fotkę i załącze na forum;)
Ewula-tule i bardzo mi przykro że wredota przylazła

Rurka-kobietko ty chcesz chyba dzisiaj od nas dostać ,co? tyle trzymać niepewności;)

reklama
paulina no wlasnie mialam napisac, ze rurka w pape dostanie!
musze juz isc...

czy moglby mi ktos pw lub mejla wyslac co z rurka? z gory dzieki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry