reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurde ale jestem glupia.....!@#!@$#^#$^$%&%^#$!$%#$%#%%%$ale mam nerwa no.
kupilam w licytacji sukienke na allegro, tak sie ucieszylam ze taka fajna i ze za male pieniadze ze nie sprawdzilam komentarzy ....i co dalam sie nabic w butelke. koles ma od groma negatywow a ja mam kase w plecy. nawet sie M nie moge pozalic bo mnie opindoli ze taka naiwna bylam. jestem wsciekla normalnie

reklama
Witajcie:)
Mam już kawę,nadal w łóżku:)
Tak pięknie mnie dzisiaj mdli od rana i piersi dziwnie bolą,minimalnie ale normalnie się to nie zdarza.Tylko ten ból brzucha mnie niepokoi:(
Wiolcia za co te negatywy?Może nie będzie tak źle?Jakby nie wysyłał towaru tylu osobom to miałby zablokowane konto.
Co do sukienek: mam do sprezentowania komuś sukienkę:) Zrobię później fotkę i podam wymiary.Jest piękna,nowa z metkami,na wiosnę /lato,kupiłam prawie 2 lata temu ale po rzuceniu palenia już nigdy w nią nie wlezę:(
Sprawię komuś trochę radości?

Cześć Kocur,dziękuję bardzo dobrze:)
Później ją wymyję i obejrzę porządnie,chwilowo wyłączyli nam wodę,nie wiem co się dzieje.
A ja jeszcze lepiej po nocy:))) Ale mam humorek:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiola spoko :) ja się najlepiej zawsze uczę na własnych błędach :)) teraz będziesz już zawsze ostrożna... ale pewnie wyklinaj i przeklinaj to pomaga!!!

hej oliwka jak mała po nocy??

oliwk negatywy to sa komentarze ludzi ktorych ten czlowiek oszukal. a co do sukienki to ja pewnie i tak nie wejde bo ze mnie kawal baby jest:-)
kocurku masz racje najlepiej czlowiek sie uczy na wlasnych bledach.nie moge sie ogarnac ze ja taka dosc ostrozna osoba,rozsadna dala sie tak w balona zrobic.

hej
witam sie w locie
zaspalimsy prawie
wtalismy o 9h15 (zasnelam o 2!!! bpo wczoraj mialam wlasnie dzemowy nastroj ;) )

ubizram ùalego i o 9h45 pedem do zlobka lecimy dzis 30min zostanie sam :)
do pozniej babki :)

dostałam smska od MADE:
JUTRO wychodze,jestem taka szczęśliwa,ze szok!ucałowania i pozdrowienia dla babeczek.

choć taka dobra wiadomość dziś......

wiola :-) ja też się za ostrożną mam a w balona już tyle razy się dałam!! :-D Nie przejmuj :-)

oliwka no i tak trzymać :tak:

jos leć leć ... ciekawe jaka tam u Was dziś pogoda....

oo dzięki mama :))) made jest nieziemska zawodniczka... brakuje mi jej tu :-D

mama - mi wczoraj wieczorem padł telewizor :-p Umarł w kapciach :-p Ale już przeżył swoje bo ma z 8-9 lat :-p Jutro kogoś do niego wezwę bo kasy na nowy póki co nie mam i nie będę mieć do maja.

Hej Laseczki!!!

Dziś faktycznie coś ponuro. Ale po takiej pogodzie w końcu znowu zaświeci słońce i tego się trzymajmy.

Mama Made nasza była w szpitalu??? A co się działo?? Takie wymioty aż miała?? Kurcze całuski dla niej....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry