reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Just Boogie :-) Mnie tez miło, Bogusiu :-) Bardzo ładne imię :-)

Oliwka - znowu mi szczęka opadła - ile ja bym dała, zeby mieć małego Igora! Ale mój G. się nie zgadza.... Ostatnio sobie wymyślił, że będzie Dorianek.... A mnie się podoba Dariusz i Adrian ;-) Bo Igorka nie będzie... :dry:

ADRIAN:))) Super!:)
Kurcze... ale numery:))) Uśmiałam się dzisiaj,2 prawie obce sobie osoby a tyle podobieństw:)))

dziewczyny ja w mojej sytuacji odkryłam pozytywną rzecz hihhihi, nie muszę pytać ojca dziecka czy zgadza się na takie imiona hahaha, mogę mu powiedzieć: "a kto Cię upoważnił do takiej decyzji, gdzie byłeś jak o takich rzeczach trzeba było zadecydować???" :-D:-D:-D

OLIWIA: mój tato wybrał mi imię, zresztą miałam być chłopakiem :-D a teraz dzięki temu, że mam imię inne inż reszta 23 latek, to jestem jedyna i rozpoznawalna :-D:-D:-D stąd mój nick, Boogie od Bogumiły, weź wytłumacz obcokrajowcom moje imię :tak::-D:-D:-D

KAROLINA: hahaha, te kobiece chwyty :-D no to gratuluję miesięcznicy :-)
wysnuwam z Twojej historii jeden wniosek, jest dla mnie szansa na normalne życie i bycie szczęśliwą :-D masz teraz męża, Twój mąż akceptuje Twoją córeczkę, czyli jest bardzo dobrze, to jest cień nadziei dla mnie hahaha :-D

On jej nie akceptuje,on ją kocha nad życie a Ninka jego z wielką wzajemnością:))))))))))
Dla niego to ukochana córeczka a on dla niej najlepszy tatuś na świecie:)
Nie ważne kto spłodził,ważne kto wychowuje:)

reklama
KAROLINA: źle się wyraziłam :-) chodziło mi o to, że teraz jesteście szczęśliwą rodziną, że darzycie się miłością i to jest najważniejsze :-)
w każdym razie to daje mi wiarę w szczęście :-D dziękuję :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry