• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwia i Just ja miałam być chłopcem i miałam się nazywać Mateusz :-) a tu niespodzianka dziewczynka :-D o imieniu Roksana ;-D :-)
Oliwia dokładnie nie wazne kto społodził wazne kto wychowuje i jak kocha :-)

Oj pusto sie tu zrobiło :-( wszystkie ciotki pewnie w kuchni siedzą :-D

kochane uciakam do babci na obiadek :-D :-)

Buśka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie sobotnio :)

jakies nowosci? nie bylo mnie wczoraj pol dnia - poszlismy na koncert Faitless. Bylo super! :)

ciesze sie , ze koncert sie udal i zazdroszcze po ciuchu ;))

Asionek ja mam rodziców i rodzeństwo tutaj w UK, więc dla mnie to raczej kwestia spotkań z babciami, kuzynami, ciotkami.... Ale równie miła i nie mogę się doczekać!!! :-)

ja tutaj sama jestem z mezem .... moja cala rodzina w Pl , a meza w innym regionie Fr dosc daleko od nas ,a nawet bardzo daleko hehe

MLODA: mam :-D Remigiusz dla chłopczyka, a Antonina dla dziewczynki :-) sama mam na imię Bogumiła, więc stare imiona mnie nie przerażają :D

ASIONEK: no wczoraj ten facet nie mógł mnie przyjąć, bo ktoś tam u niego w mieszkaniu wymieniał drzwi, czy coś i sam zaproponował ten termin... kurka wodna, nic trzeba szukać dalej, ale tamto było korzystne... szkoda, właściciel też zrobił miłe wrażenie przez telefon.. ech.. trzeba szukać dalej...

piekne imiona i twoje tez !!!
kurcze szkoda , ale jezeli moze byc do 750zl. , to wczoraj widzialam sporo ogloszen w Gdyni i niektore fajne te mieszkania byly naprawde !!
poszukam ci jeszcze po poludniu :)

On jej nie akceptuje,on ją kocha nad życie a Ninka jego z wielką wzajemnością:))))))))))
Dla niego to ukochana córeczka a on dla niej najlepszy tatuś na świecie:)
Nie ważne kto spłodził,ważne kto wychowuje:)

oj tak zgodze , sie , ze wazne kto wychowuje i kto kocha naprawde jest wazniejsze od plodzenia !!

u nas cudnie na dworzu !!! ponad 20stopni , no lato prawie :) uwielbiam ciepelko !!

Cześć kochane!

:-) Komu słoneczka? :-)

Jak tam Wam mija sobotka? Ja zamówiłam właśnie wizytę u ginki prywatnie na przyszły czwartek. Jak widać, do cierpliwych nie należę, a miałam już ciażę biochemiczną i teraz chciałabym wiedzieć, że wszystko jest w porządku. :tak:

Anna - hej! My jeszcze nie miałyśmy przyjemności sie poznać! ;-)

Asionek - cześć kochana! Jak tam u Ciebie? ;-)

Młodamamusia - miłego obiadku!

Oliwka - jak tam samiopoczucie? Jak córcia?

Boogie - hej! A imię masz piękne! :tak:

Zaraz czeka nas z M. robota w mieszkaniu. Ale będę zaglądać! ;-)

Ostatnia edycja:
Kurde dziewczyny weszlam na watek laparo i troche poczytałam:-(, dziewczyny tam cos pisały, ze miały odwołaną opercaję ze wzgl na anemię i jakis posiew( w takim sensie, ze posiew wyszedł zle ). Mi nawet nikt nic nie mówił,ze anemia jest przeciwwskazaniem(miałąm rok temu), albo, ze mam jakis posiew robić !!! Cholerka znów się nakręcam :(

NAGA: daj na luz, skoro Twój lekarz nie zalecił tego widocznie nie jest to potrzebne, nie nakręcaj się tym co dzieje się z innymi dziewczynami, badź rozsądna, przecież każdy przypadek jest inny i nie wolno się porównywać, głowa do góry, będzie dobrze!!!! Wiesz dobrze, to wszystko co tłumaczę Ci tu teraz :-) :tak:

reklama
Mary hej :) a dobrze , a nawet rewelacyjnie dzisiaj u mnie :)

Witam was serdecznie

U mnie to śnieg leży na ziemi i nadal pruszy.

wspolczuje sniegu :/ przesylam slonka i ciepelka :)

Kurde dziewczyny weszlam na watek laparo i troche poczytałam:-(, dziewczyny tam cos pisały, ze miały odwołaną opercaję ze wzgl na anemię i jakis posiew( w takim sensie, ze posiew wyszedł zle ). Mi nawet nikt nic nie mówił,ze anemia jest przeciwwskazaniem(miałąm rok temu), albo, ze mam jakis posiew robić !!! Cholerka znów się nakręcam :(

po co to czytasz ?? jak ja mialam zeba modrosci usunac , bo bolalo mnie juz wszystko i mialam ochote sobie zyly podciac , albo leb urwac z bolu , to zaczelam czytac i takie historie ludziska wypisuja , ze az mi sie slabo zrobilo i zrezygnowalam :/
i co z tego jak dalej sie meczylam , doszlo juz do tego , ze przez miesiac nie spalam prawie i zzarlam tyle tabletek , ze szok
w koncu poszlam i co ?? dwie sek. nawet nie zdazylam polozyc sie wygodnie jak zeba nie bylo :)
zero obrzeku , zero bolu , jak nowo narodzona bylam :)
i szkoda bardzo , ze nie poszlam wczesniej , zamiast czytac na necie :(
takze ja odradzam , bo net jest fajny , ale jak chodzi o choroby i takie inne to czlowie sie niepotrzebnie nakreca , czyta jakies koszmarne historie i sam juz sie w grobie widzi ....
kazdy z nas jest inny i nie ma co sie bac , jak trzeba to sie idzie :)
bedzie dobrze zobaczysz !!! i pozytywne nastawienie to podstawa jak we wszystkim ;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry