Mary hej

a dobrze , a nawet rewelacyjnie dzisiaj u mnie
Witam was serdecznie
U mnie to śnieg leży na ziemi i nadal pruszy.
wspolczuje sniegu :/ przesylam slonka i ciepelka
Kurde dziewczyny weszlam na watek laparo i troche poczytałam:-(, dziewczyny tam cos pisały, ze miały odwołaną opercaję ze wzgl na anemię i jakis posiew( w takim sensie, ze posiew wyszedł zle ). Mi nawet nikt nic nie mówił,ze anemia jest przeciwwskazaniem(miałąm rok temu), albo, ze mam jakis posiew robić !!! Cholerka znów się nakręcam
po co to czytasz ?? jak ja mialam zeba modrosci usunac , bo bolalo mnie juz wszystko i mialam ochote sobie zyly podciac , albo leb urwac z bolu , to zaczelam czytac i takie historie ludziska wypisuja , ze az mi sie slabo zrobilo i zrezygnowalam :/
i co z tego jak dalej sie meczylam , doszlo juz do tego , ze przez miesiac nie spalam prawie i zzarlam tyle tabletek , ze szok
w koncu poszlam i co ?? dwie sek. nawet nie zdazylam polozyc sie wygodnie jak zeba nie bylo
zero obrzeku , zero bolu , jak nowo narodzona bylam

i szkoda bardzo , ze nie poszlam wczesniej , zamiast czytac na necie
takze ja odradzam , bo net jest fajny , ale jak chodzi o choroby i takie inne to czlowie sie niepotrzebnie nakreca , czyta jakies koszmarne historie i sam juz sie w grobie widzi ....
kazdy z nas jest inny i nie ma co sie bac , jak trzeba to sie idzie

bedzie dobrze zobaczysz !!! i pozytywne nastawienie to podstawa jak we wszystkim

)