Asionek31
Fanka BB :)
Lily no nie nastraja to pozytywnie , ale trzeba wierzyc moze ciut egoistycznie , ze nas to nie spotka i bedzie dobrze !!!
Oliwka ja nie jestem pewna czy ktos wezmie nasza Bogusie za wspolokatorke z tak malym dzieckiem ... wiadomo trzeba miec dostep do kuchni i lazienki non stop plus takie maluch potrafi niezle plakac i nie raz sasiedzi sie skarza , a co miwic o kims kto mieszka z toba pod jednym dachem.... chyba najlepiej to jednak mieszkac samemu chocby nawet w najmniejszej kawalerce
Oliwka ja nie jestem pewna czy ktos wezmie nasza Bogusie za wspolokatorke z tak malym dzieckiem ... wiadomo trzeba miec dostep do kuchni i lazienki non stop plus takie maluch potrafi niezle plakac i nie raz sasiedzi sie skarza , a co miwic o kims kto mieszka z toba pod jednym dachem.... chyba najlepiej to jednak mieszkac samemu chocby nawet w najmniejszej kawalerce
W ogóle jak poczułam chipsy, to myślałam, ze tam obrus wyhaftuję!!!
Boże, jeszcze tak nie miałam! Co to kurczę...
Tylko, że takim sposobem nam się szybko skrzynki pozapychają... ;-) I o ile dobrze widzę, możemy się zalogować na BB też poprzez konto na Facebook.