reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lily no nie nastraja to pozytywnie , ale trzeba wierzyc moze ciut egoistycznie , ze nas to nie spotka i bedzie dobrze !!!

Oliwka ja nie jestem pewna czy ktos wezmie nasza Bogusie za wspolokatorke z tak malym dzieckiem ... wiadomo trzeba miec dostep do kuchni i lazienki non stop plus takie maluch potrafi niezle plakac i nie raz sasiedzi sie skarza , a co miwic o kims kto mieszka z toba pod jednym dachem.... chyba najlepiej to jednak mieszkac samemu chocby nawet w najmniejszej kawalerce :)

reklama
Wiem ASIONEK ale próbować trzeba...zwłaszcza,że było to ogłoszenie starszej (nie starej) pani.
Czasami takie z pozoru beznadziejne rozwiązanie jest całkiem niezłe:)

Właśnie zdecydowaliśmy,że chłopiec dostanie na imię Tomasz:))) Jak mój brat:)
Tak więc Alicja lub Tomasz:)))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny
niestety mam wredna nowine : maly popsul mi laptopa a na netbooku nie laczy mi internetu... szalu dostaje
pisze z kompa meza ale w tyg wezmie go ze soba do pracy wiec nie bede miec dostepu i nie bedzie mnie na BB!

asionek : wysle ci moj nr telefonu
jam masz smsy illimite to uprzejmie poprosze o minimum nowinek, moge?????????? :)

just : tez mysle ze z noworodkiem i niemowlakiem lepiej samemu mieszkac.. bedziesz wystarczajaco zmeczona, po co sie jeszcze pakowac w uwagi, niesympatyczny wzrok wspollokatora

mama : nie wiem kiedy bede mogla zajrzec i odczytac twoja wiadomosc ale mozesz mi napisac nowinki na ktore czekam??? danke :)

milego wieczorku wszystim :) pappapaappapa

No, wróciłam z tej imprezy wreszcie. Mam straszne mdłości! :szok: W ogóle jak poczułam chipsy, to myślałam, ze tam obrus wyhaftuję!!! :szok: Tak więc z przyjemnością zwinęłam się stamtąd.

Oj, właśnie kichnęłam i tak mnie pociągnęło w brzuchu!!! :oo: Boże, jeszcze tak nie miałam! Co to kurczę...

Kochane, jestem tak padnięta, ze idę pod prysznic i spać. Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Jos mam juz numer , jak cos bede pisac :) szybkiej naprawy lapka zycze !!

Mary oooo widze mdlosci powoli sie zaczynaja :/ oby sie nie rozkrecily !!
a takie szarpniecia w brzuchu przy kichnieciu to norma , pozniej bedzie jeszcze gorzej , tak mi byle ciezarne i dr mowili ... takze sie nie martw :) a jak czujesz , ze kichnac musisz to przybieraj pozycje , mi pomaga taka , ze nogi podkulam troche i nie boli :)

Boogi bedzie dobrze !!! i racja trzeba probowac :)

dobrej nocki kochane !!

Hej hej :-)

Myślałam, że może ktoś już tu jest... ;-) No ale nic - najwyżej porozmawiamy później (bo mam nadzieję, że ktoś się jednak zjawi... ;-) ). Ja mam za 1,5 godziny egzamin kolejny z angielskiego - na szczęście już ostatni ;-)

3majcie kciuki!!!

czesc a co to za serce u góry z liczbami o co w tym chodzi ?

co się dzieje mam 235 odebranych wiadomosci, wchodze tam, a tam sa wasze rozmowy, znaczy nasze, tak jakby wątek nasz przeniósł się do mojej skrzynki odbiorczej ? O co choooo ?

Teraz mi się ktoś wkradł ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć Kochanie!
Jakie serce z liczbami masz na myśli?...

Ja tez tak miałam, że po wejściu w skrzynce pocztowej 141 wiadomości... Myślę, że to administracja forum wprowadziła jakieś zmiany i teraz dostajemy na skrzynkę wiadomości o tym, kto nam "podziękował" za posta :tak: Tylko, że takim sposobem nam się szybko skrzynki pozapychają... ;-) I o ile dobrze widzę, możemy się zalogować na BB też poprzez konto na Facebook.
Może poczekajmy na Sol i Ona się coś dla nas dowie w tej sprawie?...

Jak samopoczucie kochanie od rana?... :-)

edit:

Palemka, już widzę to serce z liczbami... Zwróć uwagę na posty innych użytkowniczek - po prawej stronie masz takie dwa różowe odnośniki "lubię to" i "share"...

Nie wiem, czy masz konto na portalu Facebook, ale tam też są takie opcje i domyślam się, do czego służą...

Kiedy klikasz: "lubię to", to wiadomo - lubisz ;-) podoba Ci się wypowiedź, zgadzasz się z nią, coś takiego mniej więcej jak nasze "dzięki" które można było klikać pod postem... Zamiast tego jest teraz "lubię to" ;-)

Co do opcji "share" - jeśli masz konto na Facebooku i na przykład któraś z forumowiczek napisała coś, czym chciałabyś się podzielić ze swoimi znajomymi z Facebooka, to wtedy właśnie "share" (po ang. "ogłoś", "opublikuj") daje Ci taką możliwość :tak:

To serduszko u góry pokazuje liczbę naszych wcześniejszych "podziękowań" pod wypowiedziami innych. Liczba zebrana jest - tak myślę - łącznie od wszystkich z całego wątku Staraczek :tak: I będzie się zwiększać, kiedy będziemy "lubić" czyjeś posty ;-) Dodatkowo, kiedy klikniesz w tę malutką strzałeczkę tuż obok liczb po prawej stronie, pokaże Ci się, które Użytkowniczki i za jakie posty dostały na tym wątku najwięcej podziękowań :tak:

Mam nadzieję, że trochę wyjaśniłam ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry