• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewula-jak ktos dziekuje to pojawia sie u góry jako wiadomość i ja kilka razy dziennie wchodze na swój profil i nie widziałam tej fotki...nawet dzis rano jak weszłam to nie było a teraz jest.
a poza tym ja tam miałam tylko to 1 zdjęcie dzieci...

WIOLA- no takie mam hasło ,ze nie ma bata ,zeby sie ktoś domyślił....no nie ma bata..

Oliwka-fajne te spodenki..

mamuś ale ja bym sobie rękę dała uciąć ze jak ja byłam wtedy na twoim profilu to ono było w albumie:zawstydzona/y: mam nadzieje ze sie nie myle bo bym terez kurcze nie miała ręki;-)

reklama
Mamita nie mam pojęcia. Nie wiem jak teraz liczyc ten cykl:( poprzedni 38, teraz płodne się kończą, więc jeszcze myślę z 10-12 dni. Albo i nie :-(

Olivka - ja nieprzekupna jestem, jedynie co to mam słabość do żelków :-p a tak serio, to Wizualizacje polegają na tym by się maksymalnie skoncentrować i intensywnie myśleć o jednej rzeczy, ot cała filozofia ;-))))
Made u mnie pewnie problematycznie by było...nie wiem co z owulką w tym miesiącu. 16dc a jej jakby nie było...albo była...
Ale jakbyś miała chwilkę na skupieniu się nademną to poproszę:)))

No to sobie podjadłam... ale chyba nazbyt zapalczywie bo tak zgrzytnęłam jednym zębiskiem o drugie, że mi się piękny kocurowy kieł ukruszył :baffled: ale za to teraz jaki ostry jest!! Niech mi ktoś zalezie za skórę :-D

Ja robię jedzonko dopiero:) Ale serniczek pochłonęłam:)
Młodą ząb boli i nie wiem czy nie udaje....

Wiola - a ilu dniowe masz cykle średnio ?

Olivka - ale potraktuj to trochę z przymrużeniem oka, dobra ? ;))) a ja się z całych sił postaram.

Kurczę, jak ja bym chciała żeby ten wątek staraczkowy był tylko wesołym wspomnieniem, a wszystkie miały śliczne brzuszki :))) Kciuki Kochane, za każdą z Was .

Pewnie ale traktuję poważnie to co mówisz.
Ja chyba zastosuję stary,dobry sposób na ciążę.Pomógł przy Nince:)

MAMITKA bo ja wzięłam taką tabletkę jak ta 72 godzinna, po wpadkowa... Tylko, że Ella One, to też takie ma działanie, ale do 5 dni, a doszło już wcześniej do zapłodnienia, więc teraz lekarz chce to sprawdzić, że niby po zastosowaniu tej tabletki, może jakoś tam dochodzić do uszkodzenia płodu, czy coś w tym stylu... Nie wiem, kazał zbadać serduszko...

Ewula- no nie wiem....

Made-nic z tego,nadal nie widzę...widzę komentarz Wioli i Jos a fotki nie tylko taki malutki 0,5 na 0,5 cm kwardacik na ktory nie da sie kliknąć ,zeby sie otworzył...

Mamusia-czekam na fotke wózka-x lander to Ci sie udało,ze taki dostałaś:))))))drogie są te wózeczki:))

JUST- aha....już rozumiem....

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry