reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahhaha:-D:-D oj nie moge:-):-D:-D

dobra to made za 2 tiry żelków od każdej będzie wizualizowała moje bożka w kształcie klocka (nie kupy) tylko żeby nikt go nie dotykał. Nikt nie lubli jak ktoś dotyka jego klocka:-):-D:-D zwłaszcza jak ma fajny kształt:-D

reklama
hehehe ale sie usmialam :-) Wrocilam, za chlodno na moje chore plecy, zeby na laweczce posiedziec. Jeszcze bede musiala na wozku sie poruszac... :-/ Nikomu nie zycze rwy kulszowej. Juz miesiac mnie trzyma. Jutro wizyta, wiec moze cos da sie jednak zrobic, bo nawet obrocic sie na lozku nie umiem bez bolu... MADE i KOCURKU pomylilam sie w waszych postach. Pisala MADE, a ja odpowiedzialam KOCURKOWI, takze sorka. MADE Ty ze Slaska jestes jak do dr Wloch sie wybierasz? MLODAM ciesze sie, ze dzidzius zdrowiutki. Poki co nie gratuluje ;-) Ja caly czas obstawiam chlopczyka, ale z dziewczynki tez sie bede cieszyc i Ci gratulowac. Po prostu takie mam przeczucia co do Twojego lokatora. JUST ja sie dowiedzial o ciazy na rutynowej wizycie a bylam juz w 13tym tygodniu. Mialam normalne miesiaczki. Takze roznie czasem bywa... :-)

Wróciłam. Trochę pizga.Pola dorwałam po drodze. Kupilismy winogron różowy. Pycha. Mniam.
Jak weszlismy do domu to Maciek od razu porwał Pola do jakiejś pomocy w matmie. I dalej siedzę sama

reklama
ewula ... rurka brzuch mnie juz boli ze śmiechu :-D:-D:-D

libby no dziś chłodnawo ... dbaj o siebie :***

boogie a ja nadal zła na Twojego gina vel dottoooore - to usg mógl Ci zrobić - zawsze to radość dla mamy..... :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry