Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A ja obiad zrobilam ,Domi spi -cos mnie glowa zaczela bolec...LORELAIN- weszlam na ten nowy watek ktory zalozylas z tymi buzkami ale tam nie ma tych kodow
jak to zrobic zeby sie pojawialy w poscie jak pisze.Balbinka-jak tam humorek:-)

Dziewczyny chciałam zrobić nowy temat gdzie będą same kody do emtikonem, ale niestety na tym forum się tak nie da, albo ja nie umiem, ale cały czas wchodzą same obrazki a kody znikają. Bezpośredniego linka do kodów wam nie mogę podać bo one sa na prywatnym forum, które jest zamkniete i dla tego chciałam wam to wszystko przekopiować. Może moderator forum coś wymyśli
Marylka - wszystkei swoje podpisy skróć do z jednej i drugiej strony. Wtedy wejdzie ci jeszcze jeden sówaczek.[/QUOTE]
żebym ja jeszcze wiedziała jak to zrobić ale sprubuje jeszcze coś wykombinować :):) ale robisz smaka z tymi pierogami :)
żebym ja jeszcze wiedziała jak to zrobić ale sprubuje jeszcze coś wykombinowaćale robisz smaka z tymi pierogami
![]()