• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LORELAIN-jakie tajemnicze zdjatko-fajnie:tak:a ja biore sie za swoje dupsko i wlasnie starkowalam sobie 3 jablka i 2 marchewki-wyszla tego cala masa i wcinam-trzeba troche schusc na wiosne bo:szok::szok::szok:

LORELAIN-jakie tajemnicze zdjatko-fajnie:tak:a ja biore sie za swoje dupsko i wlasnie starkowalam sobie 3 jablka i 2 marchewki-wyszla tego cala masa i wcinam-trzeba troche schusc na wiosne bo:szok::szok::szok:

hehe ja właśnie wmuciłam cały kawał karpatki, głodna jestem a młody nadał śpi a czekam z obiadem na niego, jak tak dalej będzie to i mąż zdąży wrócić
a015.gif

mam pytanko... czy wy tutaj wrzucacie zdjęcia? może macie jakąś swoją galerię czy coś?

lorelain- w okolicach 500 strony wrzucalysmy swoje zdjecia-caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala mase zdjec:):):):)takze jak masz ochote to wrzuc swoje a ja postaram sie poszukac ktore to strony.

mama05 a ja nie zamierzam juz chudnąc tylko tyc najlepiej tak na podwójny brzuch :):):):):):):):) wim wiem psychol

przyszły mi te spodnie o których Ci pisałam kurcze na necie wyglądały troche inaczje no ale powinny byc dobre tylko są za długie i będe musiała dać je do skrócenia i boje sie że materjał bedzie obłaził bo czarne sobie wybrałam no ale zobaczymy najwyżej będą służyć jako domówki drogie nie były więc płakać nie będe :):)

mama - zgoda ;) w takim razie ty odszukaj linka a ja już coś wrzucam swojego :)

moje wspominki

zdjecia z playdaya

Ostatnia edycja:
MARYLKA-TO fajnie ,ze juz przyszly:tak:starania rozpoczete to i spodnie wkrotce sie przydadza:-Dja tez zamierzam tyc:rofl2:ale poki biore hormony to mam ponad m-ąc zeby troche zabrac sie za siebie bo moje uda:crazy:masakra..:-(...slow brak...Domi jeszcze 1,5 godziny bedzie spal a jak wstanie jedziemy po Zuze troche pobawia sie na placu zabaw.a w sobote z rana pojedziemy do Leroy Merlin kupic im podwójną hustawke:tak:ale bedzie uciechy-Oni moga sie bujac caly dzien:happy:a Tomkowi jest niedobrze od samego patrzenia:baffled:taki delikatny:dry:LORELAIN- nie wiem tak dokladnie ale cos kolo strony 560 powinny byc fotki,ale dokladnie niepowiem-z tym,ze to na kilkunastu stronach bo nie wszystkie wstawialy w 1 dzien. a zdjecia masz super-jakie my wszystkie chudzinki bylysmy w dniu slubu-ja swoje fotki ze slubu wstawie wieczorem to zobaczycie ze tez chudzinka bylam a teraz dupka troche urosla-wiem 2 ciaze,ale musze cos ze soba zrobic...

Ostatnia edycja:
reklama
Lorelain piekne zdjecia :):):):):) slicznotka z Ciebie a Twój to taki djabełek :):):):):):):) ale super razem wyglądacie :):):):):):)

Wrzuciłam zdjęcia ślubne bo fajnie sobie tak powspominać jak to było mieć święty spokój
e020.gif

Ja się krótko ślubem nacieszyłam, bo w ciąże zaszłam w swój wieczór panieński, więc zaraz była akcja dzidziuś
92.gif

Mati całkiem aktualny
zsr6m1.jpg

5uer88.jpg

2ut0y2a.jpg

qz436b.jpg

xehn5t.jpg

143f6sz.jpg

2iggoec.jpg

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.