Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
LORELAIN-jakie tajemnicze zdjatko-fajniea ja biore sie za swoje dupsko i wlasnie starkowalam sobie 3 jablka i 2 marchewki-wyszla tego cala masa i wcinam-trzeba troche schusc na wiosne bo
![]()
starania rozpoczete to i spodnie wkrotce sie przydadza
ja tez zamierzam tyc
ale poki biore hormony to mam ponad m-ąc zeby troche zabrac sie za siebie bo moje uda
masakra..:-(...slow brak...Domi jeszcze 1,5 godziny bedzie spal a jak wstanie jedziemy po Zuze troche pobawia sie na placu zabaw.a w sobote z rana pojedziemy do Leroy Merlin kupic im podwójną hustawke
ale bedzie uciechy-Oni moga sie bujac caly dzien
a Tomkowi jest niedobrze od samego patrzenia
taki delikatny
LORELAIN- nie wiem tak dokladnie ale cos kolo strony 560 powinny byc fotki,ale dokladnie niepowiem-z tym,ze to na kilkunastu stronach bo nie wszystkie wstawialy w 1 dzien. a zdjecia masz super-jakie my wszystkie chudzinki bylysmy w dniu slubu-ja swoje fotki ze slubu wstawie wieczorem to zobaczycie ze tez chudzinka bylam a teraz dupka troche urosla-wiem 2 ciaze,ale musze cos ze soba zrobic...Lorelain piekne zdjeciaslicznotka z Ciebie a Twój to taki djabełek
ale super razem wyglądacie
![]()