mama zdjęcia świetne,a taka sesja to musi być cos fajnego,ja z pierwszej ciąży mam moze ze 2 zdjęcia,jakos nie lubilam sie fotografować,choc teraz tego żaluję, przy drugiej już nie będę tego unikać,bo to piękna pamiątka,no ale trudno nie mam to nie mam
mam tylko zdjęcia samego brzuszka-choc tyle...
Sol ja tam niekoniecznie chce próbowac na bliżniaki,jak maja byc to będa a jak nie to będzie jedno
ale słyszałam ze wiele dziewczyn by chciało i choćby przez to biorą hormony
nika32 ja tez jakos nie chcialabym na świeta trafic,jakby mi si eudalo w tym cyklu to termin wypada na około 10stycznia,tez troszkę ryzykowne,ale liczę ze nie przyśpieszy mi się aż tak żeby jeszcze o grudzień zahaczyć,bo jak mam wybierac końcowke grudnia a początek stycznia to wolę to drugie,ale już nie chcę czekać nastenego miesiąca bo i tak to już odwlekam, a to jescze przez miesiąc wiele rzeczy może się wydarzyć i potem się okaże że jeszcze muszę przekładać.
Zbieram się już po mału spać, bo jutro rano do pracy.
Dobrej nocy wszystkich zyczę,a ym którzy już dzis próbują życzę powodzenia
))))))
Sol ja tam niekoniecznie chce próbowac na bliżniaki,jak maja byc to będa a jak nie to będzie jedno
nika32 ja tez jakos nie chcialabym na świeta trafic,jakby mi si eudalo w tym cyklu to termin wypada na około 10stycznia,tez troszkę ryzykowne,ale liczę ze nie przyśpieszy mi się aż tak żeby jeszcze o grudzień zahaczyć,bo jak mam wybierac końcowke grudnia a początek stycznia to wolę to drugie,ale już nie chcę czekać nastenego miesiąca bo i tak to już odwlekam, a to jescze przez miesiąc wiele rzeczy może się wydarzyć i potem się okaże że jeszcze muszę przekładać.
Zbieram się już po mału spać, bo jutro rano do pracy.
Dobrej nocy wszystkich zyczę,a ym którzy już dzis próbują życzę powodzenia

A zbieram zbieram - niech je szlag trafi, na dodatek gardło mi siada i ciągle mam katar :-( Już mi się wszystkiego odechciewa :-(
No i wklejaj te fotki

milego dnia wszystkim!!!!!!!