• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamitka - tą jutrzejszą tempką to jeszcze bym się nie sugerowała, bo spadek może wystąpić, ewentualnie utrzyma się na poziomie tej z dzisiaj, ale pojutrze to już będzie można coś powiedzieć ;))) no chyba, ze się kurka wodna skusisz na niedzielny teścik :-p

Sergii- mnie jedynie czasem podbrzusze pobolewa jak na @..nerwy czasem mam i wodnistą wydzieliną i do dziś miałam ładną tempkę....
Mama, ja mam nerwy i płaczliwa jestem, do wczoraj tempka totalnie bez rewelacji, praktycznie brak objawów a zawsze je miałam w tym czasie... :sorry: brzuch pobolewa, ale tak lekko, że czasem się zastanawiam, czy on tam wogóle jest... ;-) a wydzielinę mam wodnistą, przezroczystą zupełnie i taka normalna ilość... a wczoraj i przedwczoraj nie miałam jej wcale...

Muszę synowi śniadanie zrobić - zaraz go ojciec zabiera, przyjechał z Krakowa swoją matkę odwiedzić...

made :-D

boogie poczekaj, może coś się nada do upublicznienia ;))))

Sergii no to może i u mnie cos sie jeszce wykluje....

Made- z testem poczekam do wtorku skoro piszesz ,ze jeszcze jutro może być też taka jak dzis...

Sergii moje (.)(.) sa jakby z żyłkami-są badziej widoczne,ale juz kiedyś tak miałam i lipa...brodawki mam fioletow a wogóle nie czuję ani napięcia (.)(.) ani bólu....

reklama
Wyszperałam przepis na biały barszcz, i chyba dzisiaj będą dwa obiady, bo nie wytrzymam do jutra, albo...zrezygnujemy z łososia, bo ja barszczu i kiełbasy nie odpuszczę :sorry2: i do tego ziemniaczki takie z cebulką....

Kocurek - dzisiaj możemy się chwalić wszystkim co chcemy :-D dawaj "pyszczek"

mamitka - u mnie objawy wystąpiły dopiero w 6 tc - i to wszystkie :-D))) tak więc to żaden wyznacznik, że ich nie ma lub są :))) We wtorek chcę widzieć dwie cudowne kreski :-p bez dyskusji !!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry