Asionek - z leukocytami niestety nie pomoge. Zadzwon do gina. Nie ma co czekac i panikowac, lepiej spytac specjaliste.
u mnie juz drugi cykl jest tak, ze mam owu w tem sam dzien, co test owu wychodzi pozytywny. wrrr - malo czasu to zostawia na planowanie igraszek
no to po cichu gratuluje
laseczki - pozdrwienia od mamy! za wszystkie trzyma kciuki! dobrze sie ma, odpoczywa od tematu i jest happy - ale o nas mysli i kciuki sciska!
oczywiscie.pok trochę wcześnie... nie pamiętam - dzien owu testami namierzony był??
u mnie juz drugi cykl jest tak, ze mam owu w tem sam dzien, co test owu wychodzi pozytywny. wrrr - malo czasu to zostawia na planowanie igraszek
Pok,kolor w miarę intensywny różowy ale jaśniejszy od testowej.Robiłam Bobo-Test strumieniowy.Z apteki.No i po jakimś czasie to ''rozmycie'' zlazło i została kreseczka ale bladziutka.
Mam kamerkę ale test definitywnie w kominku wylądował bo to przesada...w śmietniku grzebać))
Rano powtórzę i napiszę.
no to po cichu gratuluje
laseczki - pozdrwienia od mamy! za wszystkie trzyma kciuki! dobrze sie ma, odpoczywa od tematu i jest happy - ale o nas mysli i kciuki sciska!