• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
przepraszam wszystkich z badania na krew beta hcg mam 406.2

Wrzucic zdjęcia? tylko aktualnie nie mam aparatu ale mogę telefonem zrobić

reklama
Asionek bierz też pod uwagę jakiś błąd w laboratorium albo przy wydruku...

oj dobrze by bylo zeby jakis blad byl :((

asionek a czy to są w moczu czy we krwi?

ja bym powtórzyła badanie jak najszybciej

z krwi chyba raczej
a jest roznica ??

sprawdzilam dokladniej te wyniki i rzeczywiscie sa z moczu
czyli jest nadzieja , ze to jakas infekcja i stad taki wynik jak sugerowal lekarz

normalnie stresy i stresy ciagle :(((

Ostatnia edycja:
asionek nie no co też ja - z moczu w innych jednostkach... a jak się czujesz..?

mineralna bardzo ładne - przepraszam, że nie okazuję należytego entuzjazmu, ale zmartwiłam się asionka wynikiem...

Witam :)

Kocurek, z okazji Twoich la la la urodzin :-p życzę Ci spełnienia wszystkiego o czym tylko marzysz, zdrowego i cudnego dzieciaczka :))))) a teraz dawaj torta :-D

Asionek
- nie stresuj się Kochana, to może być infekcja, błąd w laboratorium - wszystko. Najważniejsze teraz to zachować spokój, a jutro wszystkiego się dowiesz. Ściskam Cię mocno :)))

Ostatnia edycja:
MADE no dobra - może jutro, asionek wyjaśni i wszystkie będziemy happy :tak: a co byś powiedziała na małą kawkę wieczorową porą...?

Aaaaaa bym zapomniała - zważyłam się :-D

Ostatnia edycja:
asionek nie no co też ja - z moczu w innych jednostkach... a jak się czujesz..?

mineralna bardzo ładne - przepraszam, że nie okazuję należytego entuzjazmu, ale zmartwiłam się asionka wynikiem...

czuje sie dobrze stad to zdziwienie wynikami :((
bolu przy sikaniu nie mam , swedzenia i innych tez nie
sikam duzo i mam ogromne parcie na pecherze , ale myslalam , ze to normalne w ciazy
a teraz sie okazuje , ze to moje mega sikanie moze byc wlasnie od infekcji :(
no nic dzieki za wsparcie !!
juz sie troche uspokoilam
i jestem dobrej mysli !!

Witam :)

Kocurek, z okazji Twoich la la la urodzin :-p życzę Ci spełnienia wszystkiego o czym tylko marzysz, zdrowego i cudnego dzieciaczka :))))) a teraz dawaj torta :-D

Asionek
- nie stresuj się Kochana, to może być infekcja, błąd w laboratorium - wszystko. Najważniejsze teraz to zachować spokój, a jutro wszystkiego się dowiesz. Ściskam Cię mocno :)))

raczej infekcja jakas :(
no nic oby to nie zaszkodzilo dzidzi !! reszta sie nie liczy

Jestem z powrotem - padam....:szok:
Kocurek - właśnie - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-):-)
Asionek mam nadzieję, że to nic poważnego :-(

tez mam taka nadzieje ....

dzieki raz jeszcze za wsparcie , juz sie uspokoilam troche i wierze , ze to nic takiego :)))

aha a co z antybiotykiem w ciazy ?? bo lekarz mi przez telefon powiedzial , ze cos przepisze mi jutro i teraz znowu myslenie czy mozna ?? ale chyba w takich przypadkach to nawet trzeba w koncu jakos to trzeba wyleczyc

reklama
Kocurek - wiesz, że ja na kawę reaguję jak pies na... żeby nie powiedzieć kość ;-)
Pijemy :)))
A u Asionka jestem pewna, że się wszytko wyjaśni i będzie dobrze !!! Nie ma innej opcji.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry