• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek poczytałam, że bez anty może się nie obejść - dzidziusiowi nie szkodzą leukocyty tylko infekcja może, ale wcale nie musi... Zresztą już II trymestr i maluszek raczej bezpieczny :)....

made już lecę czajnik stawiać !!

reklama
Asionek - antybiotyki czasami niezbędne, ja też brałam jak mi się ta noga zapaliła ;) Lekarz wie co robi, nie zadręczaj się tylko, proszę...będzie dobrze. I nie czytaj informacji na internecie, bo każdy przypadek jest inny. Zaufaj lekarzowi :)

asionek to jeszcze żebym ja odetchnęła na dziś powiedz, czy pozostałe parametry krwi w normie? Wybacz kocurkowi, który biologię na maturę wybrał i chciał na Akademię Medyczną startować :-( i już nie męczę....

pysia wstyd się przyznać... ale 58-59 kg ważę, przed śniadaniem i po śniadaniu ;-)

Mam juz kawkę :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki właśnie wróciłam z przychodni :biggrin2:

Mam umówioną pierwszą wizytę u położnej angielskiej na 12 maja o 9:15 rano :tak: :laugh2: Hurrra! :biggrin2:
Jeszcze tylko jak zajedziemy do Polski to od razu w piątek rano idę się zarejestrować do ginka na prywatną wizytę z usg :tak:

Ale się cieszę, że już mam jakikolwiek termin w związku z ciążą, bo jak do tej pory jeszcze nie wierzę, że coś się tam dzieje ;-) A wogole - czy w trakcie trwania 7 tygodnia ciąży będzie już widać serduszko na usg?...

pysia latami się nie ważyłam, ostatnio jakoś 6-8 lat temu i wtedy było 53kg - a w zeszłym roku byłam szczuplejsza, bo rygorystycznie odrzuciłam cukry, tłuszcze i puste węglowodany więc podejrzewam, że 50kg ważyłam... niestety teraz jestem pulchniutka w swoich oczach.... mimo ostrożnego jedzenia.. A TY????? :-)

sergi mi w 6-tym lekarz wysłuchał serduszko :)))))

Hej made bo mi stygnie!!!

Ostatnia edycja:
pysia - ja kawy nie mogłam pić do połowy czwartego miesiąca, ale już mogę, i specjalnie się przed tym nie wzbraniam... ;-)

Sergii - kciuki żebyś mogła zobaczyć już serduszko ;)))))))))

Asionek nie denerwuj się. Pytałam mamę, ona pracuje w szpitalu, i tak jak dziewczyny powiedziała, że to może być zwykła infekcja bakteryjna. Jutro się wszystko wyjaśni i będziesz spokojna :))

mineralna gratulacje :))

Serg witaj ;P

Kocur 10000000000000 lat pracy w Oświacie życzę :D:D:D:D

Made mordo Ty moja, gdzieś była? tęskniłam :((

oj dobrze by bylo zeby jakis blad byl :((

z krwi chyba raczej
a jest roznica ??

sprawdzilam dokladniej te wyniki i rzeczywiscie sa z moczu
czyli jest nadzieja , ze to jakas infekcja i stad taki wynik jak sugerowal lekarz

normalnie stresy i stresy ciagle :(((

przeciez leukocyty bada sie z krwi obwodowej (z żył). z moczu to pewie jakies inne normy są.
a jestes pewna,z e 115 tys? czy 15 tys?

rurka - odpisze Ci na pw wieczorkiem

buzi

reklama
pysia ale ja zaledwie 162cm mierzę ... i ud swoich NIE LUBIĘ teraz :-D Kurczę, ja też kawkę od niedawna - i całe szczęście, że mogę, bo od razu trochę lepiej mi trawienie idzie ;))))

A z moczu jednak asionku ????? nie no bo jak na krew to ja mało zawału nie dostałam ....... to w takim razie infekcja dróg moczowych na bank

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry