reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
libby hej!
super nowinki ciesze sie bardzo i 3mam za was kciukasy :)

Dziekuje Jos :-) Ja rowniez Wam dopinguje. Wez meza w sobote do gina. on i tak juz kocha Waszego Kropka.
Mam zbytnio nie wpadac w euforie, ale jak tu sie nie cieszyc?! Nadal biometrie co 2 tygodnie i nadal dieta, ktora ze mnie slonia robi. Ale nic to- wazne, ze dziala!

reklama
No, wreszcie uporalam sie z moja robota... Jeju, leb mi peka od tego kompa!!! :szok::szok: Oby do 16.00...

Asionek - kochana, mdlosci mam okropne... :-( Zwlaszcza jak siedze przy kompie, a w pracy to 8 h! :-( Dlatego juz nie mam sily w domu wlatywac na net! Ufff, nie wiem, co z tym zrobic, chyba przeczekac.

mama : myslalam o tobie... a ty wpadasz jak ja niedlugo wypadne :)
tak, poldus spi od 2h15minut wiec pewnie za 5-15min wstanie...
a ja szukam domu na necie, wiec nie dzremie... bede moze lepiej spac w nocy...? trzeba sie poludzic ;)

jakie masz plany na popoludnie?

&&&&& za sergi i fasolinke :)

Libby - super wiesci! Fajnie, ze maluszek rosnie zdrowo i ze u Ciebie OK! A kilogramami sie nie przejmuj - pewnie duza czesc sama zleci po porodzie! :happy:

Mama - hejka! Co u Ciebie?

&&&&&&&&&&&& za Sergi!

Powróciłam :)) byłam wysłać pracę magisterską do sprawdzenia :D:D:D: je je je je jeeeeeee wreszcie finito :-D

Dziewczyny powiedzcie mi co z Wiola? @ się spóźnia?

rurka : hej :) fajnie ze juz koniec ;)
a wiolka : wczoraj jej sie spozniala @ 2 dni
a dzis zero nowin, wiec nie wiadomo czy przyszla... czy 3 dni spoznienia...
aha wiola jeszcze pisala ze ma @ jak w zegarku i ze spoznil jej sie tylko raz.... w ciazy z iwcia :)))))

Rurka- cześć ,Wioli @ sie spoznia 3 dni :)))

Jos- ja dziś popieliłam w ogrodzie-kwiatki mi powschodziły zeszłoroczne-mam już gozdziki w ogrodzie :)))piekności moje:)
potem podłałam wszystkie tuje i kwiaty bo od kiiiilku dni nia padało a skwar jest i dziewczynom chce sie pić:)) rozwiesiłam pranie,zaraz jade po Zuze i na lody..wiec tez mnie nie bedzie..

Mary-cześć kochana,ale u Ciebie suwaczek zapyla,no wiecie co????????:)) ciesze sie:)

reklama
Wiola pisała rano ,ze jedzie z Iwą na badania i sama też miała zrobić betę-mysle ,ze jak pozaciskamy &&&&&&&&& to beta bedzie wysokaaa,więc:

WIOLA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZA BETĘ!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry