reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SZLAG BY TO!!!!!!!!!
*&^%$#@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*(*&^%$!!!!!

Dostałam od Wioli sms'a:-:)-(zrobiła dwa różne testy i na obu I krecha jak byk!!!
@ nadal nie ma
do tego ma biedna rozwolnienie i wymioty i mdłosci Ją męcza -jest chora,ledwo funkcjonuje a Ł.bedzie dopiero o 20.oow domu,Iwa marudzi...

co za los...zakpił sobie z Niej organizm..byłam pewna ,ze Jej sie udało:-:)-:)-:)-(

mama : o kurde..............................
wiolka : przykro mi...

u mnie poldek wciaz spi i teraz to juz nawet sie nie denerwuje ze czekam jak Los tylko sie juz stresuje i martwie czy go goraczka nie powalila
3,5h jak spi, jeszcze 2 minuty i ide do niego zbadac czolo....

halo halo...........
aczy wiolce z iwa test czasem nie wyszedl bardzo pozno????????????????????????????? tydzien po dacie @ czy jakos tak?
bo cos mi dzwoni????
wiec moze jeszcze jest nadzieja... ???? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
3mam dalej &&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Jos ja nie pamietam ...ale skoro chora to może przez chorobe sie @ spoznia...szkoda mi Jej...
a moje też tak spały jak Poldek-po 3..3,5 godziny dziennie:)
nie martw sie ,wszystko jest si-poprostu śpioszek z Niego:)

a Domi wozi Zuze na bagażniku rowerku:))

mama : domi wozi zuze?????:szok: niezle :)

a wiolka : jestem pewna na 99,9% ze jej test wychodzil negatywny po spoznieniu @ i dopieor jakos duzo pozniej, tydzien, dwa?
*raczej tydzien wyszedl pozytywny...i na to licze :
:)
ale ryzyko jest jedno - tak jak piszesz : choroba... faktycznie choroba czy anybiotyk zmienia date @ i czetso nie na wczesniej a wlasnie opoznia... mi tak antybiotyk w grudniu opoznil o 2 dni chyba...
no nic czekamy ...

a poldek wyczyl chyba ze dawalam mu 2min bo wstal tuz po moim poscie
uciekamy ! *
papapapappapapaa

jestem..
chyba w koncu sie uspokoily moje dolegliwosci
dziewczyny dziekuje wam za kciukasy.
jos z Iwcia test mi wyszedl w dzien spodziewanej @ i to z popoludniowego moczu
mama dzieki za wsparcie aniolku
dla spokoju i swojego zdrowia psychicznego zrobie jeszcze test jutro rano ...ale juz wiem co na nim bedzie.
Iwe pokuli, bylam w 3 laboratoriach i nie umieli jej krwi pobrac... biedna moja dzidzia
mama gratuluje dobrze podjetej decyzji i oczywiscie takiej wspanialej corci , synkowi napewno tez niczego nie brakuje.
dziewczyny Oliwka sie nie odzywala od wczorajszego wieczora?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry