reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurku juz przeszlo...tzrymalo mnie tak do 16 , a teraz czuje sie calkiem dobrze... a zeby nie myslec to kosze trawe w ogrodzie i ...goraco mi kurcze.naszczescie Iwusi tez juz przeszly chimerki i slicznie bawi sie w piasku, musze jej piaskownice kupic.
rureczko moze nic sie nie dzieje. poprostu to do niej nie podobne zeby sie caly dzien nie pokazac
ide kosic dalej

KOCURKU :-) czesc. Nie wyleguj sie zbytnio na sloncu. Z ta Twoja waga jest podobnie... ale nie przejmujemy sie zbytnio, prawda? Twoj G. i tak Cie pewnie uwielbia, tak jak moj mnie :-) :-)
MAMITA faktycznie nie taki maly. Kawal chlopa! :-) a bez tatusia na silke bedzie chodzil, bo tatus nie wydoli? hihi (puszczam oczko do Toma)
MLODAMAMUSIA narobilas mi smaka. Zaraz odkleje sie od laweczki i podrepcze do Tesco. Poza tym juz chlodnawo sie robi.
RURECZKO gratuluje ukonczenia pisania

edit......
KOCURKU wlasnie przypomnialam sobie, ze mamy podobna diete, tzn., podobnie 5 posilkow+przekaska z owocka lub warzywa... Moze lepiej jesc tak jak inni... Ja niestety niemoge, ale u Ciebie mozna zmodyfikowac troszke jesli bardzo przejmujesz sie swoja waga?? hmmm?

Zbieram sie do tego Tesco...
Buziam wszystkie :-*

Ostatnia edycja:
wiolu już mam nadzieję sobie odpoczywasz, a Iwunia słodko śpi :)...

libby dzięki :) staram się nie jeść nic tłustego i słodkiego, ale jakoś czasem coś tam wpadnie ;)))) do tego duuużo mniej ruchu, no i hormony zrobiły swoje :))))
A Ty MUSISZ wysokokalorycznie / czesto jeść??? Takie zalecenie?? Kurczę... pamiętam kiedyś wstawiłaś swoje zdjęcie - chuda jak patyk i cudna :-) :-) Eee.. myślę, że te dodatkowe kilogramy to chyba tylko Ci w brzuszek weszły ;-)

Jestem :-D
o matko! :szok:co ze mną zrobiło dzisiaj słonko :-D
siedziałam z koleżankami nad morzem, morska bryza, lekki wiaterek i przyszłam do domu, dekolt czerwony :szok: buzia rumiana, teraz mnie na dekoldzie swędzi, to moje takie pierwsze słoneczne kontakty i chyba będzie swędział dziś w nocy, muszę jakimś dobrze nawilżającym kremem się posmarować:dry:

Ewula głaszczę, głaszczę :tak:

Wiolka ja też trzymam kciuki &&&&&&&&&

zresztą jak za każdą z Was :-) cała masa fluidków z coraz pełniejszego brzuszka dla wszystkich ciotek od Kosmonauty :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry