• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wlazlam jeszcze na chwilke. Moj przyjedzie z pracy dopiero przed 23cia i do tego czasu musze ogarnac w mieszkaniu. Obiecalam.... tyle, ze mam straszliwego niechcieja.
Kupilam sobie pol arbuza i bede zajadac :-)

KOCURKU niestety musze byc na diecie wysokokalorycznej. Do tego czasami zgrzesze batonikiem... przy pepowinie dwunaczyniowej przeplyw krwi, czyli tym samym skladnikow odzywczych jest ograniczony, wiec im wiecej budulca ja sobie bede dotarczac, tym wiecej moj syn dostanie. Jak dla mnie logiczne.

JUST Ty dekolt a ja wszytkie odkryte czesci ciala! O matko! A wcale nie czulam prazenia. Bryza to chyba fontannowa mnie owiewala... Jutro kremik z filtrem, bo przy mojej karnacji bede raczek, nie wspominajac o promieniowaniu.

MADE czesc wieczorowa pora :-)

rureczka - :-D:-D:-D)))))) hahahaaa jak chcesz to się mogę zamienić na tą Twoją skórzaną kurteczkę :-p
Ale miło Cię widzieć :))) Myślę o Twoich żołnierzykach Kochana, i to bardzo, bardzo....bardzo intensywnie. I jak nigdy wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Libby - cześć słoneczko :-)

Jeszcze mam jedną licytację, więc na razie będę oszczędna w słowach ;)))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jaka u nas pogoda- szok, lato w pełni
laugh.gif
tak sobie Was podczytuję cały dzionek:) mój mąż już pojutrze wyjeżdża :( owulacja mi wypada na jutro z wyliczeń, ale chyba mam dzisiaj bo brzuch mnie pobolewa
realmad2.gif
mam nadzieję, że zdążymy, bo nie chciałabym zostać tutaj sama
unhappy.gif

Wiolu &&&

no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzialanie :)))

Zobacz załącznik 349299
Kocurku specialnie dla Ciebie . :-)
Dziewczyny juz wcześniej się częstowały arbuzem :-);-)

jejku , ale kusisz , az mi slinka pociekla !!

Jestem :-D
o matko! :szok:co ze mną zrobiło dzisiaj słonko :-D
siedziałam z koleżankami nad morzem, morska bryza, lekki wiaterek i przyszłam do domu, dekolt czerwony :szok: buzia rumiana, teraz mnie na dekoldzie swędzi, to moje takie pierwsze słoneczne kontakty i chyba będzie swędział dziś w nocy, muszę jakimś dobrze nawilżającym kremem się posmarować:dry:

hehe trzeba uwazac te pierwsze promienie sa bardzo mocne :) zebys uczulenia nie dostala tylko !!

Witam dziewczynki Kochane :))))

Wygrałam aukcje !!!!!!!!!!! Ale się cieszę...:-D

super wdzianko :) a cena rewelka :))

Mama ja juz mysle , ze mojego synka nikomu nie oddam hehe , ale bede mamusia zaboracza ;))

Asionku tak myślę właśnie, że muszę kupić krem z lekkim filtrem, bo ja jestem słoneczny człowiek i lubię jak jestem tak ładnie brązowa, ale wiem, że nie mogę przeginać, mam teraz wrażliwszą skórę, a to było takie nie zapowiedziane spotkanie, siedziałyśmy przy kawie nad morzem i nawet nie wiem kiedy mnie tak wzięło :szok:

just,Ewula, Asionek - dzięki dziewczynki, że się Wam też podoba :)))) ja oszalałam na jego widok...

just - nie wiesz czemu Olivka się nie odzywa ? Może by Jej tak jakiegoś sms'a napisać ? hmm ? A ze słońcem to faktycznie uważać trzeba, słyszałąm w TV, że teraz jest właśnie nad Polską i częścią Europy najcieńsza powłoka ozonowa i trzeba się smarować kremami z wysokimi filtrami, a przede wszystkim uważać na dzieci.

ja kidys za malolata nigdy nic nie uzywalam :/
teraz zawsze mam krem z filtrem :)
zreszt przy tutejszym slonku jakbym nie miala to kiepsko to widze
ja w tamtym roku czarna juz bylam z kremem 30 sie opalalam i jeszcze sie spalilam :szok: nawet nie wiedzialam , ze to mozliwe hehe
widzialam mase ludzi tak popalonych , ze masakra , az sie patrzec nie dalo
do tego w zeszlym roku w maju wlasnie tutaj dostalam mega uczulenia na dekolcie tylko od tego slonca , obrzydliwie to wygladalo :/ a pozbyc sie tego nie moglam dosc dlugo
wiec teraz uwazam jeszcze bardziej :)
a dodam , ze mam dosc ciemna kanacje i na brazowao od razu sie opalam

reklama
Made Olivka miała dziś kontrolną wizytę z siostrą w sprawie tego złamania, czy nadal jest potrzebny gips, jeszcze tydzień musi Młoda nosić, a Karola nadal źle się czuje i miała ciężki dzień, z tego co mówiła bolały ją uszy i ciężko było jej przez telefon rozmawiać przez dłuższy czas...
Z tym opalaniem, to ja będę już uważać, dzisiaj było takie nie kontrolowane wyjście, ale muszę o tym pamiętać, szkoda, żebym Maluchowi zaszkodziła :sorry2:
no ja też mam dość podatną cerę, raczej szybko mnie słonko chwyta i krem z filtrem to dla mnie kiedyś była jakaś dziwna historia, ale teraz latka lecą i już nie jestem 16, że co by się nie działo mnie nic nie złamie :-D ale przyznam się, że wolę siebie i swoje ciało w wersji brązowej :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry