• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE to mnie wystraszylas. Moja skora kolorem przypomina miazsz arbuza, ktorym sie zajadam w tej chwili. Chyba jutro nigdzie nie wyjde. Buzia, ramiona, dekolt, lydki, kark... normalnie jakby mnie ktos pokolorowal.
Nie dziwie sie, ze starsze panie, z ktorymi dzisiaj troche rozmawialam, sa takie opalone. Calymi dniami siedza na laweczkach, plotkuja, karmia golebie i opalaja sie. To lepsze niz solarium.

reklama
Witajcie...
Ja dzisiaj tylko się przywitam... Wczoraj odeszła od nas 15-letnia jamniczka :-( Jestem w podłym nastroju i cały czas ryczę... Może do jutra jakoś się pozbieram...
Buziaki Kochane

WSPÓŁCZUJĘ:(((((((

dzien dobry :)

ja na razie zmykam. pojawie sie pozniej. buziaki!

Hej,hej:)

kocur : ale fajnie :)))))))))))))))
moj sie w fasolke tez wpatrywal ale jak juz bylo widac raczki nozki to po prostu byla jedna wielka jazda ;)
gorszy do ogarniecia i uspokojenia niz maly dzieciak :)
teraz sie wyczekalismy i widze ze sie biedak napalil na ta wizyte mimo ze bedzie tylko fasolka na ekranie ale ja jakos sie waham...
chyba dlatego ze on wlasnie tak naparwde idzie "obejrzec swoje dziecko" a ja... coz... ide uslyszec ze serce bije i tyle...
starszne to wiem... :zawstydzona/y: tak sie boje po stracie ze az sie boje nastawiac i jeszcze myslec o dziecku... chce tylko uslyszec ze wszystko ok, pomiary, serducho, umiejscowienia... wstyd mi troche przed sama soba ale tak sie boje...
i chyba nie chce zeby ze mna szedl dlatego ze jak cos jest nie tak... to wole chyba sama to uslyszec, a nie zeby jeszcze maz... ehhh
dobra przestaje myslec, i wracam do opcji wymowki - nie mam niani :)

mamita : no w sobote 1sza wizyta pojde dosc pozno ale w sumie ti ciesze sie ze byly wakacje i nie bylo gina teraz...
bo jesli wszystko bedzie si, to juz malo odliczania mi zostanie do 13 - spokojniejszego tygodnia :))))))))))))))))))))))))))))
a jak sie czuje : zmeczona... ale poz atym poki co o dziwo jak na mnie ok... czasem mnie zemdli delikatnie ale zre dalej i poki co zero rzyganka :) cud hehehe

asionek : hej :)
tak moj gin daje juz witaminy. takie ktora mozna juz brac PRZED ciaza W CZASIE ciazy OD SAMEGO JEJ POCZATKU + PO ciazy w czasie karmienia
w 1szej ciazy bralam tylko folik i wit. nie
ale raz ze mialam inne witaminy a dwa ze mniej ich potzrebowalam
teraz juz mam jednego perszinga w domu, nie spi jestem zmeczona a w dzien trzeba miec forme dla synka
poza tym przy nim nie mam czasu zawsze organizowac super posilkow z wielu skladnikow, a zdarzy sie z ei posilek mi wyskoczy... dlatego witaminy dostarzcaja mi tego czego w ciagu dnia nie zawsze ja dostarcze

gin upewnil sie tylko ze dawka kwasu foliowego w witaminach + tego co biore nie przekracza normy a reszta jets ok, nie ma przeciwskazan, to sa witaminy na przed ciaze i po
aha u mnie tez doszedl do tej decyzji fakt ze pierwsza ciaza mnie wykonczyma, doslownie wyjalowila...
przecoietnie kobieta dochodzi sobie (ilsoc witamin minerlaow i innych) po porodzie od 6 do 18 m-cy... a mi zajelo to wiecej niz max. dawka 1,5 roku, bo prawie 2... mialam slabe wyniki
a ze 2 lata minely niedawno to tez wole sie bardziej teraz ubezpieczyc
choc przy mojej budowie i moim slabiutkim niestety organizmie nie wierze ze znow mnie nie wyjalowi ;)
juz bedzie dobrze jak unikne anemii!

aha : jestem w 8ym tygodniu
a w sobote w zaleznosci jaki cykl brac pod uwage bedzie albo 8 tyg i 6 dni albo rownuitki poczatek 9go!

Kochana trzymam&&&&& z całej siły za piękne usg:)

Czesc wszystkim!

Troszke mnie tu nie bylo, ale mialam urwanie glowy przez podroz do PL. Jeszcze jestem zmeczona... :szok: Ale pochwale sie, ze bylam na USG i Groszek ma juz 2,15 cm a serduszko bije 169/min.! :happy2::happy2::happy2::-):-):-) Tym razem termin na 26.11. :rofl2::happy:

Ja dzis klikam z pracy, wiec przepraszam z gory, ze nie nadrabiam. Poczytam ile bede mogla! Mam nadzieje, ze Swieta milo Wam minely! :happy: Goraco Was pozdrawiam!

Witaj:))) Fajnie,że jesteś

Witam dziewczynki Kochane :))))

Wygrałam aukcje !!!!!!!!!!! Ale się cieszę...:-D
Czyżbyś żelki kupowała? :))))

Made Olivka miała dziś kontrolną wizytę z siostrą w sprawie tego złamania, czy nadal jest potrzebny gips, jeszcze tydzień musi Młoda nosić, a Karola nadal źle się czuje i miała ciężki dzień, z tego co mówiła bolały ją uszy i ciężko było jej przez telefon rozmawiać przez dłuższy czas...
Z tym opalaniem, to ja będę już uważać, dzisiaj było takie nie kontrolowane wyjście, ale muszę o tym pamiętać, szkoda, żebym Maluchowi zaszkodziła :sorry2:
no ja też mam dość podatną cerę, raczej szybko mnie słonko chwyta i krem z filtrem to dla mnie kiedyś była jakaś dziwna historia, ale teraz latka lecą i już nie jestem 16, że co by się nie działo mnie nic nie złamie :-D ale przyznam się, że wolę siebie i swoje ciało w wersji brązowej :zawstydzona/y:

Dzięki kochana:)
Właśnie miałam do Ciebie pisać,tak źle się czuję,że rano nie ma szansy na jakiekolwiek wyjazdy:((( Znowu:(((( Przepraszam

Jestem na chwilkę,nawet co nieco nadrobiłam.
Dzieki wszystkim za troskę i przepraszam,że tak się nie odzywałam
Cały dzień latałam,żeby zablokować mojej matce pieniądze (alimenty,rodzinne itp),niestety nadal je dostaje i nie przekazuje Oliwce:(
Potem kontrola u chirurga,magiczne 3godziny:) Mała musi nosić szynę gipsową jeszcze tydzień:(
Super dzień

Bardzo źle się czuję,zatoki zawalone,uszy pod ciśnieniem,bolą nieziemsko i są bardzo wrażliwe no i do tego ból głowy.
Dopiero teraz dopadłam kompa i w sumie zaraz idę spać o ile ból mi pozwoli.

Mąż wczoraj powrócił po dodatkowej godzinie...pojechali sobie do McDonalds'a z dzieciakami:)

Karolu zdrowie najważniejsze!!!!!!! Jak wyzdrowiejesz i będzie okazja, to się spotkamy :tak: leż i odpoczywaj, kuruj się! Życzymy duuuuużo zdrówka cioci Karoli :tak:

Made!!! Idziesz na ploteczki osiedlowe hahahaah:-D:-D:-D przyznaj się, że chcesz wiedzieć co się na osiedlu dzieje :-D

Ostatnia edycja:
Karolu zdrowie najważniejsze!!!!!!! Jak wyzdrowiejesz i będzie okazja, to się spotkamy :tak: leż i odpoczywaj, kuruj się! Życzymy duuuuużo zdrówka cioci Karoli :tak:

Made!!! Idziesz na ploteczki osiedlowe hahahaah:-D:-D:-D przyznaj się, że chcesz wiedzieć co się na osiedlu dzieje :-D

A tak się cieszyłam:(

Olivka - zdrowia życzę :)) Kuruj się i wracaj szybko do nas :))))

pysia - :-D nie miałam konkurencji, bo według mnie wystawiający przedmiot dał ciała z jego nazewnictwem...kto by szukał żakietu czy płaszcza pod nazwą na przykład: od projektanta czy kreatora ? :))))) Wydaje mi się, że ta druga osoba, która go ze mną licytowała trafiła na tą licytację tak samo przypadkiem jak ja :-D ale liczy się efekt finalny.... MAM TO !!!!!!!!!

just - hahahaaaa przyznaję się :-p

Ostatnia edycja:
Mialam caly dzien na ogarniecie mego przerazajaco wielkiego metrazu. Wolalam siedziec na lawce. Teraz zaluje, bo kto to widzial sprzatac o tej porze?! Nawet odkurzacza nie wlacze. Moj bedzie niepocieszony i sam wezmie sie za robote. Wyrodna kobieta jestem. Dwa miesiace nawet palcem mi nie pozwolil ruszac, a ja... :-( Przynajmniej pranie wlacze i moze poskladam wysuszone..

reklama
Mialam caly dzien na ogarniecie mego przerazajaco wielkiego metrazu. Wolalam siedziec na lawce. Teraz zaluje, bo kto to widzial sprzatac o tej porze?! Nawet odkurzacza nie wlacze. Moj bedzie niepocieszony i sam wezmie sie za robote. Wyrodna kobieta jestem. Dwa miesiace nawet palcem mi nie pozwolil ruszac, a ja... :-( Przynajmniej pranie wlacze i moze poskladam wysuszone..

Oj,tam:) Nie miej wyrzutów,dzidziulę dźwigasz:)
Ja na szczęście miałam dzisiaj pomoc w domu i wszystko wysprzątane i wyprasowane:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry