• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oliwka czekolada dobra na wszystko ;-)

wiola a fe takie lenistwo :-D ja to dziś szalałam - dentysta i...... yyy :sorry2: jakiś miniobiadek i tak jakby koniec :-p

ania &&&& za starania :-)

hej misie no jestem;)

więc z tym bożkiem to taka historia, że ja go dostałam od mojej szefowej i jak powiedziałam ze sie udało to ona mnie poprosiła zebym bożka przekazała naszej koleżance z pracy, która jest po poronieniu i też się stara o dziecko. Bardzo więc was przepraszam, ale musze wypełnić jej wole i oddać go koleżance;-( Sorki zwłaszcza dla wioli

hej ja na sekunde

marcepanek : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ogromne! oby wszystko bylo dobrze !!! daj znac co i jak! 3maj sie mocno !!!!!!!!!!!!!!

ewula, wiolka : ladniusie suwaczki :))))))))

Ewula ... no ostatecznie jakos wybacze ale zrobie to tylko dla twojej fasolki:-)
kocurku i juz sciemniasz.... synkowi w lekcjach kto pomagal?:-)
jos a dziekuje ....
rurka kurcze przeginaja z cenami za leki...mam tylko nadzieje ze pomoga i szybko beda II krechy

Wiola mam nadzieję, ale nie powiem, szeroko buzie otworzyłam, jak mi powiedziała ile mam zapłacić. Ani zamienników ani nic na to nie ma, szok szok i jeszcze raz :szok:

reklama
marcepanek: ..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry