• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzięki martwiłam sie ze sie obrazicie;-(

rurka jutro wysłam paczkę, ale wiesz co okazało sie ze mam 2 opakowania ale po 10 tabletek więc na 4 cykle wystarczy;)

dphaston jest drogi niestety a clo jest refundowane;)

reklama
Marcepanek potrzebuje teraz wsparcia

lekarze nie pozostawiaja złudzeń...to poronienie w toku,jeden zarodek juz jest widoczny na usg...który sie nie utrzyma,serduszko wciąż bije a Jej serce pękło...
każą czekac i jutro kontrola czy reszta sama sie oczyści czy bedzie zabieg.
dostała przeciwciała i czeka

prosiła przekazać ,ze Jej troche nie bedzie bo musi sie uporać z tą sytuacją..................................

Witaj mamitka :*
Miło, że się odezwałaś, szkoda tylko, że z takimi wiadomościami :((( Napisz marcepankowi, że bardzo Jej współczujemy i całym sercem wspieramy w tych ciężkich chwilach :(((((

Smutno mi się zrobiło......

Cześć Dziewczyny. Przepraszam ze tyle mnie nie było, ale tez długo jeszcze mnie nie będzie... Trzymam kciuki za Marcepanka... Niestety tydzień temu ja również straciłam swoją dzidzię :-( Nie obyło się bez zabiegu. Na razie zbieram siły. Powodzenia Dziewczyny, trzymajcie się cieplutko :*

Marcepanku jestem z Tobą... tak bardzo mi przykro :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mde-witaj kochana :*:*

no smutno sie zrobiło....:-(

Pszczółka- cześć kochana...Tobie też współczuję z całego serca........:-(

witam wszystkie babeczki ...teraz pewnie będzie cicho na wątku bo co tu pisać jak 3 fasolki odeszły........................

Mamuś wpadłam na chwilę bo zebrałam się w sobie żeby w końcu napisać do Was... ciężko mi było w te pierwsze dni.

reklama
Marcepanek smutno jak cholera

U mnie też smutno i rozczarowanie bo tyle starań i nadal nic kolejny test negatywny już nawet mąż jest smutny :-(

pszczółka :( smutno wielki smutek teraz na forum :(

płaczek mi się włączył :(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry