P
pysia888
Gość
WISIENKO, a sprobuj po wklejeniu zobaczyc PODGLAD SUWACZKA i po tym zaakceptowac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
z mezem zrobilismy swoje a teraz pozostaje nam tylko czekac nie wiem jak ja dam rade wytrzymac dwa tygodnie
dopiero teraz zdalam sobie z tego sprawe ze te dni mi sie beda jak na zlosc dluzyc
ale na szczescie ten tydzien mam napiety w pracy wiec moze nie bede az tak o tym myslec
Witam się dziewczynki:-)
u mnie zakonczyly sie dni płodnez mezem zrobilismy swoje a teraz pozostaje nam tylko czekac nie wiem jak ja dam rade wytrzymac dwa tygodnie
dopiero teraz zdalam sobie z tego sprawe ze te dni mi sie beda jak na zlosc dluzyc
juz bym chciala wiedziec czy sie udalo czy nie bo najgorsze jest to czekanie jak sie nie ma zajecia to mozna zwariowacale na szczescie ten tydzien mam napiety w pracy wiec moze nie bede az tak o tym myslec
![]()
bo na razie to nikomu nic nie mowimy o starankach zeby nie zapeszyc...wiec dobrze ze moge sie tu wygadac ...
;-)i mam nadzieje ze posypia sie ciaze najpierw blizniacza Maryli
potem Twoja no i moja...bo jakos to po kolei bedzie te testowanie