• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sama się zastanawiam nad kupnem jednego,cena niezła ale boję się,że będzie stał i stał bo nie wiadomo kiedy nam się trafi...
Echhh,idę zaraz spać bo noga i szyja dokuczają mi nieziemsko:(

A gdzie jest Kocur?kicikicikici
Made?
Serge?
Laseczki noooo,rano mam nadzieję,że będziecie????!!!? Ktoś musi słuchać mojego stękania na temat bolącej stopy i szyi:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oliwka na odpowiedz jak się czuję wkleję posta z wystaranych Mogę powiedzieć tylko dosadnie QRWA.:wściekła/y:Przy ściąganiu szwów blizna się rozeszła, wyleciało masa róznych płynów, krew, jakaś taka woda, ropa-jednym słowem paskudztwa same. Ból przeszedł w tym miejscu ale wygląda to paskudnie. Cały czas się sączy, mało powiedziane lecje z tego miejsca tak, ze na kompresy musze zakładać podpaskę bo inaczej przecieka. Dostałam jakieś mazidła do smarowania i czekamy na posiew bo jeszcze nie ma a nie goraczkuję. Cóz brzuch mam już nie do pokazania mimo, że nie mam rozstępów:wściekła/y:Mam nadzieję, ze to się w końcu wygoi i nie dojdzie do czyszczenia bo już po prostu mnie szlak trafia
shocked.gif

Asionekpo skurczach nieregularnych w czwartek i piątek w nocy z piatku na sobotę pojechaliśmy ze skurczami co 6 minut do szpitala, rozwarcie było 2-3 cm. Zostawili mnie na przedporodowym. Skurcze wyciszyły się w sobotę rano i wróciły po dwóch turach wejścia na 6 pietro około 20. Przed północa były co 5 minut, potem poszlo szybko . Skurcze co 4 minuty a rozwarcir ładnie szło. Około 2 w nocy było 7-8 cm, skurcze co 2 minuty. Po kilkunastu minutach przy kolejnych skurczach okazało się, ze tętno Emilki podskoczyło do 200 a z moja blizną po cc dzieje sie cos złego. Było zagrożenie pęknięcia blizny na macicy i rozejsćia spojenia.Z małą tez nie za dobrze. Zrobili mi cc na cito, w 5 minut i o 3 mała była już na świecie. Dochodziły już parte a skurczye jeden za drugim. Więc miałam poród 2 w1 sn z finałem cc:wściekła/y:Powiem szczerze, ze same skurcze były do wytrzymania, zwłaszcza jak chodziłam i wierciłam tyłkiem czy brałam prysznic. Gorzej z badaniem lekarskim po którym moje krocze wyglądało jak obite a nawet uszkodzone:wściekła/y:Załuję, ze finał był z cc ale ciesze się, ze Emilka zdrowa i to najwazniejsze. Teraz musze się tylko wyleczyć po cudownych Polskich szpitalach:wściekła/y:

Uciekam spac Dobranoc

Dobry wieczór ;-)

Wisieńka sliczna córeczka;* cudeńko ;*

Normalnie padam na pysk . BYlismy u babci na urodzinkach . Peełno ludzi . Rafałek prawie przespał cala impreze;-):-)
teraz lezy sobie w łózeczku i sie denerwuje :-D ;-)

Uciekam kochane ;-);*
Dobranoc i do jutra;**

Just kochana jak Remik ?;-)

Ostatnia edycja:
Wisienka kurcze to sie troche nameczylas :/
ale najwazniejsze , ze z dzidzia dobrze :)
oby blizna szybko zaczela sie goic !! bedzie dobrze , ale pewnie przyjemne to to nie jest ....
moja siorka tez rodzila tyle h SN przez idiotow co wiedzieli , ze ma za mala miednice i chyba liczyli na cud , ze jej urosnie czy co ?? a i tak po h meczarni miala CC .... bez sensu sie meczyla tyle i malego narazili bo tetno mu spadalo :(

dobrej nocki :)

Druga
Wisieńka współczuję.Trzymam &&& za szybkie wygojenie
Ja w domu zostaję dzisiaj bo chodzić nie dam rady a szyja boli bardziej:(

3? :szok:
Właśnie w łóżeczku konsumuję śniadanie, które zrobił mi mój mąż :))

Oliwka od czego Cie tak boli?

Młoda hej:)

Wisienka śliczna jest Twoja córeczka:))

Asionek, Jos, Serg, Libby, Agapa, Just, Made, Kocurek, Ewula gdzie jesteście?

reklama
Melduje sie :-) Wyobrazcie sobie, ze przyslano mi pania psycholog. Fajna kobitka. Stwierdzila, ze nie rozumie dlaczego akurat do mnie ja przyslano. Bardzo dobrze mi sie z nia rozmawialo. Przez chwilke mialam w glowie mysl, ze z malym jednak cos nie tak i chca sprawdzic w jakim stanie jestem zanim mi powiedza, bo o mnie, o moje serducho nie martwie sie. tfu tfu nie moge miec zlych mysli, wiec trzymam sie jej slow, ze ona nie rozumie po co ta konsultacja :-)

EWULA Jak boli brzuszek, to faktycznie lez placuszkiem, tylko na siku wstawaj. Obiadki, sprzatanie i inne zostaw mezowi czy kolezance. A skurczyki jakies masz, brzuszek sie stawia? Przyjmujesz jakies leki? No i jak szyjka?

RURECZKO niech rozpieszcza :-) W koncu nalezy sie Tobie rekompensata za straty moralne podczas jego nieobecnosci hihi Super, ciesze sie bardzo jak widze, slysze lub czytam o kochajacych sie ludziskach. Normalnie wzruszylam sie...
Ciekawe czy moj jeszcze kiedys wpadnie na tak cudny pomysl?...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry