• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :)))

rureczka - a powiedz...jak Ty te kolby gotujesz ? Uwielbiam kukurydzę, ale nie wiem jak się ją przyrządza :zawstydzona/y:

Ja coś mam lenia i nic mi się nie chce, siedzę w krzaczorach i zdjęcia maluszków oglądam :)))

Wisienka - Gratuluję ślicznej i zdrowej Królewny :)))

reklama
Made:))
Wiesz,są kolby mrożone,już ugotowane,tylko wrzucasz na wrzątek i gotowe:)))

Hello dziewczyny ;-)
Pogoda piękna normalnie wreszcie słonko :-)
Dziś z Nikusią byłam na USG główki bo na ostatniej wizycie pani doktor powiedziała ,że według norm o 2cm za duża główka jest. Ale ,że mała w ciągu dwóch miesięcy dużo przybrała to tak mogło się zdarzyć. Nie mniej jednak trzeba było to sprawdzić i na 8.20 sama gnałam z dwójką berbrci do szpitala ale uffff dałam radę. A jeszcze włosy rano myłam. Normalnie to byśmy jeszcze sobie spali ,ale nie ma zmiłuj się ;-)
Jeszcze tylko 27.07 czeka nas kontrola bioderek i chwila luzu od szlajania się po lekarzach.

Dziewczyny sorki ,że pytam ,ale ja w kwestii antykoncepcji hormonalnej jestem zielona. I nasuwają mi się głupie pytania :zawstydzona/y: wyczytałam listę zakazów i wiem ,że będzie ciężko bo tabletek nie wolno łączyć z lekami na zapalenie pęcherza które często mnie dopada. Ale szukałam też czy przy stosowaniu anty solarium odpada bo takowe miejsce odwiedzam zimą najczęściej i nie wiem czy jakieś przebarwienia nie zaczną wychodzić bądź cokolwiek innego.

Aa i dziewczyny czy u was też lata pełno małych os i muszek? Bo normalnie jak wyszłam na spacer to plaga jakaś. Chyba będę musiała jakąś moskitiere na wózek kupić bo nie chce ,żeby to dziadostwo mi dzieci pogryzło....

A tak w ogóle to miłego dnia wszystkim życzę ;-)
oliwka pochwal się nam tu co te cudowne męskie dłonie zdziałały na Twojej głowie ;-)

Olivka - z mrożonych to ja mogę zimą skorzystać ;-) teraz chcę z tych świeżych :))) Tylko nie wiem jak i ile czasu je gotować :(( a mam takiego smaka :-p

Made świeże długo się gotują ale nie odpowiem ile dokładnie bo nie korzystam:)
Marcepanek,hejka:)
Ja używałam tabletek i plastrów Evra,chodziłam na solarium,brałam leki i żyję:)

Dostałam właśnie propozycję pracy...
Jako barmanka,hehe.Co prawda pracowałam tak jakiś czas temu,byłam kelnerką,barmanką w restauracji i w dyskotece,nawet byłam menagerem klubu nocnego...ale chyba nie te lata:(
Zarobki niezłe a pewnie z moim doświadczeniem byłyby lepsze...No i praca na sezon tylko...muszę z mężem porozmawiać.

czesc wsztystkim siedze w krzakach i was podczytuje....
u nas brzydka pogoda ...tzn nie pada juz dzis ale jest chlodno...
wlasnie smaze nalesniki dla Iwci

Wiola , Made no ladnie w krzakach tak siedziec ?? :))

Oliwka jak na sezon ja bym brala :) doswiadczenie masz , a i praca ciekawa zawsze cos nowego :)

Marcepanek ja tabsow brac nie moge bo zdycham wiec nie pomoge niestety ...

Nooo ale musiałabym nocki wziąć,teraz pogadam z mężem,zobaczymy co on na to:) Hehehe:)
Byłabym w swoim żywiole:) Starym żywiole:)
Idę się ubierać.

reklama
Asionek - a jakiś taki mam dzień leniwy :eek: może po obiedzie się zmieni...?

Olivka - właśnie !!!!! Wstawiaj fotkę nowej fryzury bo mnie już z ciekawości ciśnienie skacze :-))))

Marcepanek - ja z tabletkami też na bakier, myślałam po porodzie o spiralce, albo czymś podobnym, ale to jeszcze po uzgodnieniu z lekarzem ;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry