• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wyślę fotkę mms-em,kto wstawi?
Mam zesuty telefon więc jakościowo średnie jest:(
A aparatu nie mogę znaleźć

reklama
Kurde, ja to nie umiem wstawiać z tel. :-( Podsyłam rureczce albo Kocurkowi ;))))))

rurka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocurek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

made fotki poproszę :-):-):-)

pysia glukoza 50 z połówką cytryny byłam całkiem do rzeczy :-D Raz tylko piłam :-)

Ale pięęęęęękne WSZYSTKIE zdjęcia !!!! jos...marcepanek...mlodamamusia...boogie :-):-):-)

wisienka trzymaj się - mała jest cudna!!

libby no to odliczamy!!! Będzie dobrze :tak: :***

paulina formalnie widzę tydzień został :-) TYLKO TYDZIEŃ !! Zazdroszczę :-D

oliwka pokaż nowy fryzaczek :-)

Ostatnia edycja:
hej kochane-ja się melduje dalej 2w1, jakby coś to dam znać Libby a ona was pewnie powiadomi-gorzej jak nas dwie weźmie w tym samym czasie jak Just i Młodą;)

skurcze nieregularne są, trochę zaczęłam puchnąć,zalew śluzu? ale jak na razie moja córka woli mój brzuszek;)
Libby-a ty się kochana nie martw tą panią psycholog-już za tydzień może obie będziemy tulić swoje słodkości;)

Made-ja też mam ochotę na tą gotowaną kukurydzę-a z tego co pamiętam to gotuje się ok.2 godzin-trzeba samemu sprawdzać twardość kulek, dajesz trochę soli i cukru do gotowania

pozdrawiam

Made ja gotuję w osolonej wodzie, niektórzy jeszcze cukrzą. 30 min pod przykryciem :) pyszotka:-D

Zdjęcia zaraz będą :))

Edit: jak będą to Wam wstawię, bo teraz mam oczekiwanie cały czas, Oliwka pisze, że jakieś problemy z orange :(

Dziewczyny - ja uwielbiam kukurydzę i gotuję ją max 15 minut, a czasami wkładam do mocno nagrzanego piekarnika na 10-20 minut tylko :-D

Ostatnia edycja:
jestem :-)

spacerek z przyszłą chrzestną Rafałka zaliczony .
Ubranko do chrztu też;-)

Rurka
hmm ktoś mi tu narobił smaka na kukurydze ;-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry