• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
paulina ale jak kto woli :-) - ja po prostu nie lubię miękkiej i nie chcę wygotowywać witaminek :tak: I nie solę, ani nie cukrzę, ani żadnego masełka. Wczoraj wieczorem zjadłam cztery kolby :-D

reklama
Witam Was Dziewczyny :-) Pamiętacie mnie jeszcze??? Tyle razy już zaczynałam do Was pisać, ale kasowałam każdego rozpoczętego posta...

Młodamamusiu i JustBoogie przyjmijcie moje ogromne GRATULACJE!!!!!! Ślicznych macie chłopaczków :)*

Wisienka dla Ciebie również ogromne GRATULACJE!!!!! I nie martw sie, wszystko będzie dobrze. jak czytałam opis twojego porodu to jakbym czytała swój. To samo najpierw sn a na koniec cc. I problemy z blizną też. Przez miesiąc chodziłam do chirurga na czyszczenie rany. Emi jest śliczna :)*:tak:

Libby Paulina Wam życzę szybkich i lekkich porodów. Ale fajnie, już nie długo utulicie swoje maluszki :-)

Kocurek, Made, Oliwka, Rureczka, Wiola, Marcepanek, Pysia witajcie :-)

A co u mnie; wyszło, że mam hasimoto i dlatego straciłam dzidzię. Na razie muszę brać leki i zabezpieczać się, jak wyniki będą dobre to powrócę do grona staraczek we wrześniu bądź w październiku. A na razie czekam na urlop- już od poniedziałku dwa tygodnie wolnego :-) Pozdrawiam Was gorąco :-)

Kocurek - hahahahaaaaaa :-D nie mam, muszę znowu pazury pomalować :-p a Ty jak tam z sesją ??? Pochwal się. Co u Ciebie ? Mało się coś odzywasz. Domyślam się, że jesteś między pudłami, a betoniarką :))))))))

Kocurku Made Wy już bliżej niż dalej :-) Superowo :-) A pamiętam jakby to było dziś, jak podzieliłyście sie tymi niesamowitymi wiadomościami :-)

made zamykamy kosztorys wyposażenia pod kredyt i jest z tego powodu trochę gorąco :)))))))))))))))) A ja czekam na kilka ciuchaczy i wystąpię publicznie już nowym, obszernym wcieleniu hahaha :-D

pszczółeczko Witaj skarbie :))))))))))) Taak.. to były czasy....

oliwka fryzurek bardzo słodki, ale zresztą do Twoich oczysków to każdy krótki fryz dobry :tak: A kolorek kiedy plaujesz zmieniac?? ;)))))))))

Ostatnia edycja:
Pszczółeczka - :-D witaj Słoneczko. No popatrz, ten mój maluch na liściu to już przy 30 :))))) szybki Bill :-))) A powiedz, co to za ustrojstwo to hasimoto :eek:

rureczka - dzięki za fotki :))))) A wracając do kukurydzy, to te kolby wrzucamy do gotującej się wody czy jak ? :confused:

Olivka - fryzurka bardzo ładna, i chyba lepiej Ci bez grzywki...tak na mój gust ;-) ale coś Kochana z kolorkiem się stanęło....hmm, jakby mu trochę ubyło z tej intensywności...Chyba, że to wina zdjęcia ;-) Generalnie zmiana Ci służy ;))))

Paulina - pozdrawiam Cię i trzymam kciuki za szybki i lekki poród :)))) Odpoczywaj póki co...ile wlezie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry